Siema! Od 3 miesięcy męczy mnie stagnacja mięśni. Kompletnie nie widzę progresu, moja tkanka mięśniowa zbuntowała się i nie chce rosnąć. Powoli tracę motywację do dalszych działań. Pomimo tego, że regularnie trenuję od 2 lat i stosuję wysokobiałkową dietę, to i tak nie uzyskuję oczekiwanych efektów. Dlatego też zwracam się do Was o pomoc. Ostatnio od kumpli z siłowni dowiedziałem się, że jedynie suplementacja może przerwać stagnację. Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna, arginina, może jakiś gainer daj. Aby mięśnie rosły musisz mieć nadwyżkę kcal oraz zwiększać ciężary. To podstawa. Podnieś kalorykę o 500 kcal i zwiększ obciążenie.
Napisano Ponad rok temu
Pomyśl o suplementacji. W moim przypadku jak najbardziej się sprawdziła. Tylko pamiętaj, żeby przy doborze preparatu kierować się naturalnym składem i tym, żeby zawierał argininę oraz jakiś booster testosteronu. Te składniki na pewno poradzą sobie ze stagnacją. Dodatkowo nie zapominaj o regularnych treningach oraz pilnowaniu diety.
Napisano Ponad rok temu
Zwiększyłem obciążenie i szamam 6 wysokobiałkowych posiłków dziennie. Teraz pozostaje kwestia suplementacji. Nie mam pojęcia na jaki preparat się zdecydować, bo rynek jest tym zawalony. Macie jakieś sprawdzone suple? Nie chcę stosować czegoś w ciemno.
Napisano Ponad rok temu
Zwiększyłem obciążenie i szamam 6 wysokobiałkowych posiłków dziennie. Teraz pozostaje kwestia suplementacji. Nie mam pojęcia na jaki preparat się zdecydować, bo rynek jest tym zawalony. Macie jakieś sprawdzone suple? Nie chcę stosować czegoś w ciemno.
albi30 napisz czego dokładnie oczekujesz od suplementów i jaki jest Twój aktualny cel. To ułatwi dobranie właściwego wsparcia.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Utrzymaj mięśnie dzięki MCT |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Nie bądź „bocianem” – trenuj mięśnie nóg |
Treningi |
|
|
||
Obiegowka - a miesnie brzucha |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Usztywnienie mięśni i ścięgien |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Wzmacnianie nadgarstków - Jak łatwo wzmocnić mięśnie , stawy i ścięgna |
Zdrowie i Medycyna |
|
|
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: stagnacja, suplementacja
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Początek? - Po bardzo długiej przerwie.Napisany przez , Ponad rok temu suplementacja, początek, białko |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Przejście z redukcji na masęNapisany przez , Ponad rok temu Masa, redukcja, suplementacja i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Przejście z redukcji na masęNapisany przez , Ponad rok temu Masa, redukcja, suplementacja |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Odżywki i Suplementy →
Spalacz RedBurn - dobry wybór?Napisany przez , Ponad rok temu RedBurn, Red Burn, Spalacz i 6 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dzienniki treningowe →
Na ciele swym historię mą piszę.Napisany przez , Ponad rok temu trening, dziennik treningowy i 6 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co na początek?
- Ponad rok temu
-
Co na początek?
- Ponad rok temu
-