Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem , i co do treningów to bardziej mogłem to sprecyzować ale chodziło mi o to że sprawdzając te metody weryfikowałem po zmęczeniu i bólu jaki odczuwałem po danym planie . Tak więc zacznę od poniedziałku trening FBW ktory rozpisałem w temacie , pytanie czy mogę robić trening więcej niz 3 razy w tygodniu ? Ewentualnie w dniach nie treningowych mogę robić coś innego na siłowni? Jest to siłownia w klubie wioślarskim gdzie mam do dyspozycji bieżnie,rowerki,ERGOMETRY (szkoda trochę kasy bo płacę za miesiąc z góry a tydzien ponad odchodzi przez dni wolne) ale jeśli tak trzeba to jakoś przyjmę to na klatę . Czym mogę ulepszyć tą owsiankę , bo sama na wodzie/mleku nie jest zachęcająca z rana
Czy moja wada postawy może mieć wpływ na dalszy rozwój ? Ewentualnie czy unikać bądź ograniczać jakieś ćwiczenia ?
Napisano Ponad rok temu
No to lepiej precyzuj o co chodzi bo czasami ktoś coś źle zrozumie i wychodzi co wychodzi
Na początku tylko 3x tygodniowo na razie, tak żebyś przećwiczył ciało czymś konkretnym dłuższy czas. Do tego dodaj aeroby/cardio 2-3x w tygodniu i cacy.
Co do owsianki nie wiem. Ja preferuje śniadania białkowo-tłuszczowe więc poczekaj niech się wypowie reszta forum
Co do wady postawy powinieneś zadbać o technikę ćwiczeń no i przede wszystkim pójść do lekarza i porozmawiać z nim, że chcesz ćwiczyć siłowo.
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Super ! Od poniedziałku idę w zaparte i cały miesiąc pojadę z FBW zobaczymy co się będzie działo
. Plan zostawić czy coś pozmieniać ? ilości serii/powtórzeń ,kolejność jest ok ? I jak z tym śniadaniem , zjeść przed pracą czy mogę po tym rozładunku ?
Użytkownik kenud edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze Ania napisała !
Tym tekstem "w miesiąc przerobiłem kilka metod " wszystko wyjaśniłeś !
Żeby stwierdzić czy plan jest skuteczny musisz nim trenować nie mniej niż 2 miesiące !
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu