Przygoda z siłownią - odżywki na mase.
Napisano Ponad rok temu
Od niedawna tzn. miesiąc temu rozpocząłem swoją przygodę ze sportami siłowymi. Jako, że zbliżają się wakacje chciałbym poprawić swój wygląd. Mam 16 lat, 182 cm wzrostu, 68 kg wagi oraz jakieś 200 – 300 zł do wydania na odżywki czy suplementy. Poradziłem się jednego takowego specjalistę i zaproponował, żebym kupił taki zestaw odżywek (oczywiście na masę, bo oto mi chodzi): Fit Best Line Mega Bodybuilder Maxx 4kg, Fit Best Line Baca Gt 400 caps oraz Fit Best Line Energy Formuła Carb 3kg. Co sądzicie o tym połączeniu? Koszt ok. 230zł. Ile mógłbym przybrać na tych odżywkach średnio masy, ponieważ „specjalista” powiedział, że 10kg przez miesiąc to minimum. A może proponujecie jakieś inne połączenie? Oczywiście dieta i trening odpowiedni dla mojego wzrostu i wagi jest więc nawet nie wspominajcie o tym.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Oo, dziękuję ślicznie. Wszystko ładnie opisane.http://forum-kulturystyka.pl/topic/11633-suplementy-i-od%c5%bcywki-na-mase-cykl-na-mase/
Tylko mam kilka pytań co do tego:
Jakiej firmy proponujesz monohydrant kreatyny? Bo na allegro nie ma prawie żadnej.. ;/
A co do białka to jakie proponujesz?
Btw: Mam dostęp do czystego białka stosowanego w mleczarniach. Skorzystać z tego źródła czy lepiej zakupić jakiejś konkretniej firmy?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A co z tym białkiem? Doradzisz coś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Monohydrant - UNIVERSAL Creatine Creapure
Jabłczan - Tcm lub Reactor Pro 3
Białko - Gaspari Myofusion
Witaminy - Universal Animal Pak
Dobre połączenie czy coś zmienić ewentualnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok dziękuję ślicznie za wszystkie odpowiedzi.Hehe no i to mi się podoba Zajebiste połączenie
Tylko jeszcze jedno pytanko: Kreatynę stosować przez określony czas (6 tygodni) czy mogę cały czas?
Napisano Ponad rok temu
1 nie wiadomo czy przytyjes ztak jak on mowi 10kg kazdy inne efekty ma po suplach
po
2 kreatyna mozesz przedluzyc cykl z nia ale pozniej musisz miec przerwe taka długa jak brales kreatyne np 6tyg i 6tyg przerwy
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Nie reklamuj guwo wartych supli!
,, zwykły spam"
Napisano Ponad rok temu
Post do usunięcia !
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
a od kiedy to Tluszcz zamienia się w mięśnie?
Nie reklamuj guwo wartych supli!
,, zwykły spam"
zamienia sie od wtedy gdy zaczynasz ćwiczyć nie wiem że to takie dziwne dla ciebie jest, skoro cwiczysz- spalasz tluszcz i wyrabiaja sie miesnie, to takie proste kolego
skad wiesz ze to GÓWNO warte suple? uzywales ze sie wypowiadasz?
ja sie moge wypowiedziec bo uzywam, tez somatodrolu, pomaga w treningach bo napewno nie zrobi za nas dobrej sylwetki
kazdy uzywa tego co mu odpowiada i moze wyrazcic swoja opinie, a jesli ktos wymaga od suplementow samowyksztalcenia sie miesni to gratuluje ale wtedy prosze nie wypowiadac swoich opinii, bo suplement polega na tym, ze uzywa sie go regularnie+ regularny trening na silowni i w miare ok dieta, samo sie nie zrobi
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mimo to nie reklamujemy konkurencyjnych usług na forum.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu