Witam trening 4 dni pod rzad inaczej nie pasuje na redukcje jest dobrym pomysłem. klatka/try, Nogi, plecy biceps, barki. i oczywiscie dieta z góry dziekuje
Użytkownik OMEGA edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam trening 4 dni pod rzad inaczej nie pasuje na redukcje jest dobrym pomysłem. klatka/try, Nogi, plecy biceps, barki. i oczywiscie dieta z góry dziekuje
Użytkownik OMEGA edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Redukcja zaczyna się w kuchni, po paru tygodniach przekonasz się, czy dajesz radę z treningami dzień po dniu.
Polecałbym Ci poczytanie o programowaniu i podziału tych 4 trenigów na dwie sesje lekkie i 2 ciężkie.
Napisano Ponad rok temu
Redukcja zaczyna się w kuchni, po paru tygodniach przekonasz się, czy dajesz radę z treningami dzień po dniu.
Polecałbym Ci poczytanie o programowaniu i podziału tych 4 trenigów na dwie sesje lekkie i 2 ciężkie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sens jest trenować absolutnie w celu utrzymania masy mięśniowej, lub raczej ograniczenia jej strat, chyba, że w jakimś celu Ty poprostu usilnie chcesz zgubić wagę niezależnie od składu?
Co do trenowania to też ciężko dać jakieś konkrety, a to dlatego, że dla każdego intensywność treningowa jest różna, przypadek A który ma maks przysiad 240kg i trenuje trójki na 180-200-210 robi więcej pracy niż przypadek B - taki leszcz jak ja co trójki robi z 120. Mimo tego, że procentowo leżymy mniej więcej tak samo.
Napisano Ponad rok temu
Witam na forum.
Lepsza każda aktywność niż nic nie robienie to chyba jest tak oczywiste jak 2+2 = 4.
Zwłaszcza, że napisałeś, że nie masz innej możliwości i tylko tak możesz trenować.
Będzie dobrze ! Głowa do góry i ciśnij
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu