Witam wszystkich. Piszę do was ponieważ wiem, że jest na tym forum sporo speców od stania na rękach i być może ktoś miał podobny problem. Pisałem również na forum gimnastycy.pl ale nikt nie był w stanie mi pomóc... Więc rzecz w tym, że od bardzo dawna strasznie wysypuje mnie po staniu na rękach, czasem wystarczy 5 serii, aby chodzić z ok. 50 czerwonymi, zaognionymi kropkami na twarzy przez 3- 4 dni, po pompkach w staniu na rękach mogę nawet przez tydzień. Zmiany wyglądają dość dziwnie gdyż wyglądają jakby pod skóra zebrały się pojedyńcze kropeczki krwi . Nie mam pojęcia co to jest i do kogo się z tym udać żeby nie zostać wyśmianym : / Stoje spokojnie ponad minute przy pilnowaniu sylwetki i oddechu, bez żadnego bujania. Co ciekawe zmiany nie objawiają się od razu, a dopiero ok. 30 minut po ochłonięciu. Najpierw myślałem, że może mam zbyt duże ciśnienie, jadłem czosnek na tony itd ale nic kompletnie to nie dało...Nie ukrywam, że znalezienie odpowiedzi na to pytanie jest moim być albo nie być w tym sporcie, nie zrezgynuje ze stania na rękah gdyż jest to moja najlepsza figura, niewiele brakuje mi do stania na jednej ręce ale jak tak dalej ma to wyglądać to niestety wolę odpuścić niż zawalać przez to moje życie towarzyskie z powodu dyskomfortu, który jest naprawdę nieznośny ...Dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Użytkownik Ciasteczkowy edytował ten post Ponad rok temu