Witam jakie płatki są lepsze dla kolesia , który Chce przytyć? kukurydziane i owsiane?
I co zawiera także dużo węglowodanów , przy których można przytyć?
Napisano Ponad rok temu
Witam jakie płatki są lepsze dla kolesia , który Chce przytyć? kukurydziane i owsiane?
I co zawiera także dużo węglowodanów , przy których można przytyć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Jeśli rzeczywiście zastanawiasz się które źródło ww zjeść by przytyć w tłuszcz(nadmiar ww przekształca się głównie w tk tłuszczową) to jedz ile chcesz i nie będzie to miało znaczenia jakie płatki zjesz.. A jeśli chcesz zrobić dobrą czystą masę mięśniową zadbaj o dobrą ilość białka w diecie plus nadwyżka tłuszczu..
To to wiem, że potrzeba więcej węglowodanów od białka. Zależy mi na przytyciu i większych mięśni i sile. No ale pytanie się tyczy , które płatki są lepsze. I czy można oba rodzaji jeść. Także czy od zwykłego , białego chleba też mi się nic nie stanie (czyli przytyje i nabiorę mięśni i siły) ??
Użytkownik specmec edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz jeść wszystkie rodzaje codziennie.. tylko zadbaj by nie było monotonicznie, tylko by było to urozmaicone. Jeśli wliczysz w bilans to nawet biały chleb śmiało możesz jadać
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie nie ma nic gorszego niż monotonia w diecie. Im częściej wykorzystujesz źródła wszystkich makrosów tym lepiej dla organizmu, no i sama dieta nie zbrzydnie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Czy moje treningi są prawidłowe?trening siłownia |
Trening dla początkujących |
|
|
||
proca dawida, ktoś ćwiczy? |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|