Witam, trenuje od ok. roku i po niedlugim czasie od zaczęcia trenigów zaczęły boleć mnie oba barki. Ból wystepuje zarówno podczas treningów( najbardziej przy wyciskaniu na klatke) jak i podczas dnia. Wydaje mi sie ze nie ma to duzo wspolnego z siłownią ponieważ gdy mialem przerwe ok. pół roku ból i tak nawracał. Lekarz nie może stwierdzić co to jest. Prosze o pomoc !

Problem z barkami
Napisano Ponad rok temu
Do fizjoterapeuty + komplet badań obrazowych (tj. RTG + USG). Jeżeli sam lekarz nie wie co jest grane, to my online również nie postawimy diagnozy  .
.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Problem ze sterownikami do karty graficznej | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Problem z bicepsem | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| duży problem | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Problem z brzuchem | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
|   Problem- nie radze sobie kur**!!! | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Problem z ćwiczeniami na drążku + Triceps Problem z ćwiczeniami na drążku + Triceps- Ponad rok temu 
- 
			 Problem z wcześniejszą kontuzją - PORADA Problem z wcześniejszą kontuzją - PORADA- Ponad rok temu 
- 
			 Dyskomfort w górnej części klatki piersiowej Dyskomfort w górnej części klatki piersiowej- Ponad rok temu 
- 
			 Złamana ręka Złamana ręka- Ponad rok temu 
- 
			 Kamienica woreczka żółciowego Kamienica woreczka żółciowego- Ponad rok temu 
- 
			 Gliceryna a zespół gilberta Gliceryna a zespół gilberta- Ponad rok temu 
- 
			 Plecy okraglo wklesle - pytania Plecy okraglo wklesle - pytania- Ponad rok temu 
- 
			 Ciśnienie po cyklu, problem z nerkami. Ciśnienie po cyklu, problem z nerkami.- Ponad rok temu 
- 
			 Siłownia po resekcji płuca Siłownia po resekcji płuca- Ponad rok temu 
- 
			 Jak pozbyć się nadmiaru tłuszczu sutka (Lekarz twierdzi że nie Gino) Jak pozbyć się nadmiaru tłuszczu sutka (Lekarz twierdzi że nie Gino)- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu