Witam serdecznie, chciałbym wykupić tutaj dietę ale nie bardzo wiem który wariant wybrać bo jest kilka począwszy od budowy masy kończąc na zwiększaniu siły.
I ma nadzieję że pomożecie mi wybrać , moja waga to 80 kg przy wzroście 176 cm i 22 lata.
Nie zakładając nowego tematu chciałem też zapytać czy orientujecie się czy jest możliwość złączenia jakoś diety ? Chodzi mi o to że moja dziewczyna również tutaj chce kupić dietę i czy dałoby radę jakoś dobrać podobne produkty abyśmy mogli gotować dla nas obojgu a nie oddzielnie ? Pozdrawiam.
Dobór diety przy wadze 80 kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Wybor diety zależy od Ciebie, czyli od Twojego celu i co chcesz osiągnąć, My nie możemy wybrać tego za Ciebie
Na drugie pytanie nie odpowiem, bo po prostu nie wiem. Nie kupowałam nigdy diet z tej stronki jednak myślę, że jak napiszesz do Administracji to się dowiesz czy można tak zrobić i na pewno Cię nakierują w tym kierunku co masz zrobić.
Pozdrawiam
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Dieta może byc identyczna jak przy masie
Napisano Ponad rok temu
A wy co byście doradzali z waszego doświadczenia ?
Czy przy mojej wadzę i wzroście można starać się już o rzeźbę mięśni, czy też moja waga jest troszkę za niska ?
Bo wiadomo rzeźbiąc sylwetkę, tracimy na wadzę. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Co do diety jasne. Ze jest taka możliwość by połączyć ja z partnerka a czykoleiek możecie jeść identyczne produkty jedynie co się będzie różnic to wielkość porcij dostosowana do danej osoby
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o mnie to poleciłbym skupić się na treningu siłowym, ale bazować na wyjściowej kaloryce po jej wcześniejszym obliczeniu. Bazowanie na swoim dobowym zapotrzebowaniu, bez żadnych obniżek i dodawania ekstra kcal, przystosujesz metabolizm do zbilansowanego odżywiania i wówczas zauważysz czy w takim tempie dojdzie do znaczących zmian w sylwetce. Daj sobie 2 miesiące, potem zdecydujesz w jaką pójść stronę.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ