Spalacze, pomocy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi po prostu o to czy połączenie spalacza z codziennymi treningami po 2h (piłka ręczna) bez diety da jakieś efekty? I czy to jest dobre połączenie.
Napisano Ponad rok temu
Da efekty bo jakże mogłoby być inaczej jeżeli masz intensywny wysiłek + wzmożoną termogenezę? Niemniej jednak efekty te będą mizerne jakościowo, a także łatwe do degradacji. Dieta oraz właściwe odżywianie jest kluczowe dla każdego etapu modyfikacji sylwetki. Bez odpowiedniego jedzenia nie ma też co myśleć o suplementacji.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, jedynie może zdarzyć się sytuacja, w której ktoś je mniej więcej tyle, ile jego zapotrzebowanie (co rzadko się zdarza i wynika raczej z czystego przypadku).
Przede wszystkim musisz zrozumieć genezę spalaczy tłuszczu. Są naładowane kofeiną, aby pobudzić organizm do większego wysiłku, poprawić metabolizm i jak w/w ziomek wspomniał, podkręcić termogenezę. Pomaga też niby tłumić apetyt, ale myślę, że więcej w tym efektów treningu i picia podczas niego wody niż zasługa samego spalacza. W każdym razie to nie jest jakiś świetny wymyślny produkt, który odmieni Twoje życie i faktycznie po jego zażyciu, nie musisz nic robić, bo spala on wszystko za Ciebie. Kumpel bierze to bardziej nawet jako przedtreningówkę (taka anegdotka), bo ma to z prezentu a nie ma pieniędzy na inne suple.
Na Twoim miejscu poczytałbym o układaniu diety i się do niej zastosował - względnie, wykupił dietę zamiast włożyć pieniądze w produkt, który w obecnym stanie rzeczy będzie dla Ciebie bezproduktywny.
Użytkownik Faklop edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spalacze są skuteczne, wiem to sam po sobie tylko należy wiedzieć na co wydać pieniądze aby nie przejechać się na rzekomym "cudownym środku" . Kofeina to drugorzędna sprawa, najważniejsze jest to jakie czynniki nasilajace lipolizę i termogenezę zostały wykorzystane w danym preparacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem w życiu już kilka spalaczy tłuszczu, ale na chwilę obecną to właśnie Trizer jest moim faworytem. Dieta którą dodają jest naprawdę porządna, duża różnorodność. Micha jak w restauracji, nie znajdziesz suchej kury z ryżem.
Dietetyka polecałbym tylko, jeśli masz jakieś problemy zdrowotne i musisz być na bieżąco monitorowany. Tylko przygotuj portfel. Miesiąc pracy z dietetykiem może kosztować nawet 300 złotych. Jeśli Twoje zdrowie na to pozwala to do ułożenia diety potrzebne będą jedynie parametry sylwetki.
Z żadnym spalaczem nie miałem takich efektów. 7 kilogramów poszło w dwa miesiące. Dobrze się przy tym czułem, nie kopało mnie tak jak przy niektórych innych spalaczach.
Napisano Ponad rok temu
Trochę mi rozjaśniło temat. Co sądzicie o tej diecie dołączonej do Trizera? A jeżeli nie to jak się ceni przykładowo dietetyk?
Dieta jest raczej skuteczna czego dowodem może być masa zadowolonych osób i liczne metamorfozy. Więcej znajdziesz tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]