Fizjoterapeuta Kraków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musisz doprecyzować o jaki problem chodzi bo to naprawdę ważna kwestia Podobnie jak lekarze, tak i fizjoterapeuci posiadają swoje specjalizacje w konkretnych dziedzinach medycyny np. ginekologia, neurologia czy ortopedia.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawdź wiadomość prywatną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam typowy zespół posturalny, który już stopniowo zaczyna być po prostu chorobą cywilizacyjną. Wszystko jest efektem wygodnego trybu życia i po prostu znakiem naszych czasów .
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam na pewno pana Przybyłowicza z Fizjomedu. W moim przypadku bardzo się sprawdził, a miałam duże problemy z kręgosłupem, bo nie tylko wady wrodzone, ale również ciąża i 30 kilo na plusie, do tego doszła jeszcze cesarka ze znieczuleniem w kregoslup, co tez pozostawilo slady, nastepnie noszenie dziecka jak to zawsze jest podczas opiekowania sie noworodkiem i praca biurowa. Jakby tego bylo malo, to pewnego dnia sie wywalilam na lodze i mialam stluczony bark... szkoda gadac... na szczescie koleżanka z bylej pracy, ktora tez ma problemy z kregoslupem, polecila mi pana Przybylowicza i po kilku wizytach jest poprawa, nawet o dziwo bardzo duza, wiec z czystym sumieniem polecam.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze najlepiej wybierać specjalistów z polecenia. Niejednokrotnie okazywało się, że opinie na portalach z reklamami usług lekarskich są wyssane z palca i mocno mijają się z rzeczywistością.
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam Pana Pawła Czarnockiego z Fizjoterapia Panaceum. Pomógł mi z przeciążeniem i blokadą obręczy barkowej a mojemu chłopakowi w kontuzji sportowej. Przyjmuje w 2 gabinetach w Krakowie. Na youtube ma filmy instruktażowe. Mnie pomogły wizyty a teraz doraźnie wykonuję ćwiczenia na obręcz barkową z YT.
Napisano Ponad rok temu
Ja na rehabilitacje na ul. Zakątek 13/36 chodzę już 5 dzień. Bardzo jestem zadowolona, fizjoterapeuci mili, sprzęt mają nowy - dobrze mi się tam chodzi i mam nadzieję, że kontuzja po całej serii 10 dniowej będzie mniej dawała o sobie znać.
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze to nasze odczucia po terapii, jeżeli są pozytywne i sami chcemy wracać to chyba wyraźny sygnał że specjalista zna się na rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Miałam podobnie i po wizycie u lekarza trafiłam na rehabilitację do Lux Medu. Dopiero tam oprócz wykonywanych zabiegów, pokazali mi też, jak mam ćwiczyć, żeby przestało boleć. I faktycznie pomogło, więc cieszę się, że wykupiłam u nich ten pakiet. A przy okazji miałam tam po drodze na siłownię
Napisano Ponad rok temu
Miałam podobnie i po wizycie u lekarza trafiłam na rehabilitację do Lux Medu. Dopiero tam oprócz wykonywanych zabiegów, pokazali mi też, jak mam ćwiczyć, żeby przestało boleć. I faktycznie pomogło, więc cieszę się, że wykupiłam u nich ten pakiet. A przy okazji miałam tam po drodze na siłownię
Mam znajomą, która pracuje w tej sieci przychodni. Generalnie bardzo fajna opcja, kompleksowa obsługa i gwarancja że lekarz nie odeśle Cię z kwitkiem.