Witam wszystkich a najbardziej ekspertów jestem totalnym amatorem wykonującym pracę siedzącą mam mało ruchu , chciałbym w jak najszybszym tępie zmniejszyć obwód brzucha , mój wzrost to 177cm waga 96kg niechce być Arnoldem ani Pudzianowskim zależy mi tylko i wyłącznie na brzuchu , a najlepiej żeby wyglądał jak u osy lub klepsydry bez używania żadnych cudownych środków, suplementów ,dopalaczy, elektrowstrząsów
nieznając się w temacie wymyśliłem sobie kupno Ergometru bo tak mi dużo ludzi mówiło i nie wiem czy to dobra droga ale to podobno sprzęt ogólnorozwojowy i jeśli tak to mam dylemat który wybrać Wioślarz Cobra Hammer imitujący prawdziwe ruchy wioseł czy lepiej Wioślarz magnetyczny Swift BR3130 Body Sculpture z rączką i linką na srodku moim zdaniem tak bynajmniej sobie myśle Cobra Hammer rozszerza klatkę piersiową a więc byłby lepszy i miałbym prośbe żeby nie pisać ile to wymaga poświęcenia i zachodu bo nigdy nie będę zawodowcem ani ekspertem chcę tylko uzyskać taki efekt z góry dziękuje za porady.
Użytkownik LEONZAWODOWIEC edytował ten post Ponad rok temu