Witam. Aktualnie jestem po redukcji 64kg i 7-8% bf. Mam zamiar wskoczyć na pierwszy cykl kreatynowy i dorzucić hmb. Dodam, że jestem na reverse, redukcję kończyłem na 2600kcal, a teraz jestem na etapie 2900. Warto ten cykl zacząć już teraz czy może poczekać, aż wyjdę z bilansem na +? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam,
Kreatyna a reverse diet.
Napisano Ponad rok temu
Witam na forum.
Ja bym raczej proponował dojść do bilansu na +
a dopiero potem dodać suplementy.
Pozdrawiam.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę zastosuj jak wejdziesz na dodatni bilans kaloryczny, natomiast co do HMB, to powszechnie wiadomo, że jest to niedziałający suplement.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli już chcesz coś dorzucić do kreatyny, to może to być ALA (kwas alfa liponowy) - np. Olimp ALA 200.
Jednak najważniejszym czynnikiem od którego zależy to jakie efekty będziesz miał po kreatynie jest DIETA, w drugiej kolejności TRENING, a w trzeciej REGENERACJA.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zwiekszenie siły w Wyciskaniu Leżąc
- Ponad rok temu
-
Gryf
- Ponad rok temu
-
Gryf
- Ponad rok temu