Hej, kupiłem pierwsze białko i może powie mi ktoś jak je stosować czy raz dziennie o obojętnie jakiej porze i codziennie w dni treningowe jak i w dni nietreningowe.
KFD WPC Premium
Napisano Ponad rok temu
Hej, kupiłem pierwsze białko i może powie mi ktoś jak je stosować czy raz dziennie o obojętnie jakiej porze i codziennie w dni treningowe jak i w dni nietreningowe.
KFD WPC Premium
Napisano Ponad rok temu
Na przyszłość zanim zrobisz zakupy, lepiej zorientuj się czy w ogóle takowy suplement jest Ci potrzebny Co do samego stosowania białka to najlepiej spożywać zgodnie z dobowym zapotrzebowaniem. Nie traktuj odżywki białkowej jako zamiennik posiłku bądź podstawowe źródło protein, a jedynie dodatek który uzupełni brakujące wartości.
Osobiście preferuje 1 porcję do 30 minut po zakończonym treningu oraz 1 porcję w dni wolne jako dodatek do posiłku o najmniejszej ilości protein. Suplement możesz rozrabiać zarówno w wodzie jak i na mleku.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odp. białko kupiłem ponieważ nie jestem na diecie aczkolwiek postanowiłem na początku wyrzucić gazowane napoje , cukier,słodycze. W ciągu 3 miesiecy spadło ze mnie 7Kg i żałuje ze nie kupiłem wcześniej BCAA, ale nie miałem wiedzy do czego może to służyć, postanowiłem kupić białko ponieważ nie przyjmuje go za dużo w posiłkach, bo mam rodzinę i jem to co wszyscy, ale staram się jeść normalnie zdrowe jedzenie,fast foody poszły daleko na bok Gdy pracuje na druga zmianę rano zawsze jajecznica bądź jakiś twaróg,dlatego chce to dopełniać białkiem w formie odżywki Myślałem nad kupnem monohydrat kreatyna, ale jestem jeszcze dość tłustawy
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna nie spowoduje tego że dodatkowo przytyjesz. Tak naprawdę dieta i treningi warunkują to jak organizm wykorzysta monohydrat. Jego celem jest wzrost ilości ATP - podstawowego związku energetycznego naszego organizmu - które bierze udział w we wszystkich przemianach fizjologicznych naszego ustroju.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ektomorfik... białko z tłuszczy |
Dieta |
|
|
||
PIERWSZE ZAWODY |
KARATE |
|
|
||
Tanie białko WPC-80 z Ostrowii... |
Inne sporty |
|
|
||
kreatyna creapure alchem, carbo nox olimp, białko uns, hot blood, relacja z cyklu |
Dzienniki treningowe |
|
|
||
Zapotrzebowanie na białko. |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu