Witam.
Zdecydowałem sie zakupic diete na mieisac,
Po zapłacie i otrzymaniu potwierdzenia zapłaty, nie dostałem zadnej ankiety do wypełnienia
Co mam dalej zrobic ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Zdecydowałem sie zakupic diete na mieisac,
Po zapłacie i otrzymaniu potwierdzenia zapłaty, nie dostałem zadnej ankiety do wypełnienia
Co mam dalej zrobic ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Hej, gdzie kupowałeś tą dietę? Nadal nie masz żadnej informacji?
Ja jak kupiłam ostatnio spalacz tłuszczu Trizer to w ciągu kilku dni miałam i spalacz i dietę u siebie w domu. Może podałeś złego mejla? Jeśli nadal nie masz diety to nie masz innego wyjścia jak dzwonić i pytać, co się stało i gdzie jest błąd. Czasem to się zdarza, że system zawodzi albo my popełniamy błąd uzupełniając dane. Na pewno wszystko się wyjaśni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak tez zrobiłem, dopisali, ze zrobiłem literówke, i ze pom 12:00 dostane maila, lecz nadal nic nie dostałem.
Napisano Ponad rok temu
Witaj serdecznie Mysz3k,
Po weryfikacji Twojej wiadomości i sprawdzeniu historii dotyczącej Twojego konta, okazuje się, że wysyłaliśmy do Ciebie 3-krotnie linki dostępowe do konta oraz ankiety dla ekspertów.
Prosimy o sprawdzenie folderów spam/inne/oferty - może zdarzyło się, iż przechwyciły one wiadomość z folderu głównego.
Do tej pory nie otrzymaliśmy uzupełnionych ankiet oraz, żadnych zwrotnych informacji.
Prosimy o ponowny kontakt z ekspertami, bezpośrednio w panelu użytkownika lub mailowo na adres: media@fabrykasily.pl lub telefonicznie: +48 504 953 392 w przypadku kiedy będą występowały dalsze problemy.
Sportowe pozdrowienia,
FS Team
Napisano Ponad rok temu
Witaj serdecznie Mysz3k,
Po weryfikacji Twojej wiadomości i sprawdzeniu historii dotyczącej Twojego konta, okazuje się, że wysyłaliśmy do Ciebie 3-krotnie linki dostępowe do konta oraz ankiety dla ekspertów.
Prosimy o sprawdzenie folderów spam/inne/oferty - może zdarzyło się, iż przechwyciły one wiadomość z folderu głównego.
Do tej pory nie otrzymaliśmy uzupełnionych ankiet oraz, żadnych zwrotnych informacji.
Prosimy o ponowny kontakt z ekspertami, bezpośrednio w panelu użytkownika lub mailowo na adres: media@fabrykasily.pl lub telefonicznie: +48 504 953 392 w przypadku kiedy będą występowały dalsze problemy.
Sportowe pozdrowienia,
FS Team
Jednak nadal sa problemy, skontaktuje sie z Panstwem droga emailowa.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Czy do kreatyny potrzebna jest dieta?? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Jaki trening, dieta co i jak??? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Wymuszona przerwa od siłowni - dieta |
Dieta |
|
|
||
Dieta do oceny |
Dieta |
|
|
||
Odżywki/Trening/Dieta POMOCY ! ;( |
Trening dla początkujących |
|
|
Kulturystyka i Fitness →
Zdrowie i Medycyna →
Kawa, Cappuccino dla zdrowiaNapisany przez , Ponad rok temu odchudzanie, kawa, cappuccino i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Rozpisanie diety- kogo wybracNapisany przez , Ponad rok temu dieta, trener, polecenie i 2 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Artykuły i Ciekawostki →
Porady Trenerów →
Skuteczność diet i planów treningowychNapisany przez , Ponad rok temu dieta, trening, trener i 7 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Artykuły i Ciekawostki →
Porady Trenerów →
Trening na koniec dniaNapisany przez , Ponad rok temu trening, trening personalny i 8 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Jak zrezygnować z "Cheat Day"Napisany przez , Ponad rok temu dieta, odżywianie i 8 więcej |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
pit86 - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
pit86 - Ponad rok temu