Probolan 50???????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przenoszę temat do innego działu. Co do samego produktu - wydaje mi się to odżywka pokroju opisywanego już tutaj somatodrolu - pobieżna stronka, brak konkretnego składu i minimum informacji. Zalatuje skokiem na kasę.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
To jakiś tribulus, w sumie powinno znaleźć się to w dziale z odżywkami.
Z dopingiem nie ma to nic wspólnego. Jeśli chodzi o samo działanie sądzę że jak inne tego typu tribulusy czyt. placebo przynajmniej jeśli chodzi o podniesienie poziomu testosteronu.
Nie szukaj magicznych środków bo takich nie znajdziesz. Producenci supli i różnych innych wynalazków szukają jeleni, przecież nie od dzisiaj wiadomo że większość odżywek prawie w ogóle nie działa lub po prostu nie działa.
Ogólnie jeśli nawet komuś udało by się odkryć jakieś ziółko czy związek chemiczny (a są takie) który podnosi poziom testosteronu w organizmie można się liczyć z takimi samymi skutkami ubocznymi jak przy wbijaniu sterydów a nawet większymi. Więc tak czy inaczej gra nie warta świeczki tymbardziej, że sam testosteron jest tanim i znanym od lat, sprawdzonym środkiem.
Koksy tym się różnią od supli, że owszem mają szereg skutków ubocznych, ale przynajmniej działają
Napisano Ponad rok temu
Na forum było już mnóstwo tematów o tym środku.
Na pewno nie jest to steryd i niema nic wspólnego z dopingiem.
Przenosze.
Napisano Ponad rok temu
Koksy tym się różnią od supli, że owszem mają szereg skutków ubocznych, ale przynajmniej działają
Prawidłowa "suplementacja" środkami steroidowymi nie przynosi aż tak wielkich szkód dla zdrowia. Jeżeli wszystko odbywa się pod kontrolą lekarza specjalisty, trzymamy dietę i treningi oraz wykonujemy stałe badania to nie powinniśmy się obawiać się występowania jakichś objawów niepożądanych. Oczywiście wiadomo jak to jest w praktyce i ile osób rzeczywiście ma takie zdrowe podejscie do "towaru".
Napisano Ponad rok temu
Jak kazde leki mają skutki uboczne, a to jakie wystąpią, zależy od dawek, które w ,, Dopingu"
są, używane, w dużo wyższych niż, w lecznictwie.. ! w dawkach, terepautycznych, są bezpiecznymi, lekami.
to Dawka czyni Lek, lub Truciznę..!
o, wiele więcej, jest powikłań, przez np stosowanie leków przeciwbólowych, a niżeli koks, ale, o tym się nie mówi, bo np leki, przrciwzapalne wydawane bez, recepty, mające szereg skutków ubocznych, a to wielki biznes, da kolporacij, farmaceutycznych..
Napisano Ponad rok temu
to Dawka czyni Lek, lub Truciznę..!
Masz w 100% rację i pociągnę moją wypowiedź - towar sam w sobie nie jest zły, ale wiadomo w praktyce jak wygląda sprawa z obchodzeniem się z nim. Większość osób na własną rękę bawi się w lekarzy i laborantów zamiast skorzystać z pomocy doświadczonych specjalistów.