Clenburexin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za utratę tkanki tłuszczowej odpowiada dobrze skomponowana dieta z lekkoujemnym bilansem kalorycznym i aktywność fizyczna (trening siłowy i aerobowy/interwałowy).
Bez tego nawet najlepsze suplementy pozbawią Cie tylko pieniędzy.
Najpierw zadbaj o dietę, później o odpowiednią aktywność a ten suplement możesz wrzucić jako dodatek do redukcji, który może delikatnie wspomóc proces utraty tkanki tłuszczowej.
I jeszcze jedno - aby suplement typu ClenBurexin zadziałał jak należy musisz przez kilka tygodni przed jego zastosowaniem zrobić sobie detoks od jakichkolwiek stymulantów, tzn. jeśli bierzesz np. kofeinę w tabletkach przed treningiem czy jakieś inne pobudzacze/stymulanty, to przestań.
To samo dotyczy napojów do picia - zrezygnuj na minimum kilka tygodni z energy drinków, kawy, herbaty, coli, etc - pij tylko wysokozmineralizowaną wodę mineralną oraz przegotowaną wodę z czajnika.
Efekt ? Dzięki temu jak zastosujesz ClenBurexin, to będzie on pomagał w spalaniu tłuszczu o wiele skuteczniej.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam clenburexin na sam początek. Gdy zaczynałem przygotowania do startu na siłowni (czyt. zrzucałem nadwagę) to moje pierwsze treningi oparte na tabacie i ćwiczeniach typowo gimnastycznych, to stosowałem clena i byłem zadowolony. Warto jednak dodać, że wszystkiemu towarzyszyła dietka...wtedy bardzo restrykcyjna bo miałem do zrzucenia ponad 12kg . Dla początkującego w sam raz jako wsparcie dla zdrowego odżywiania i ruchu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ