Co robić żeby schudnąć i ile jeść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witamy na forum !
Na początek oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne tutaj: http://www.fabrykasily.pl/bmr
Wróć do nas z tym, a my Ci pomożemy
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Witam was wszystkich. A za tem. Borykam się z problemem który się ciągnie od 3 lat. Nie potrafie sobie dobrać diety i nie wiem ile mam spożywać kalorii w danym dniu. Ważę 104.3 kilo przy wzroście 184cm. Na siłownie uczęszczam 3-4 razy w tygodniu ale bez rezultatu bo jak to się mówi 70% sukcesu to dieta, a ja jestem zupełnie niedoświadczony co jeść i w jakich porcjach. Jeżeli bedzięcie mieli ochote pomóc napiszcie na e-mail / Mateog@autograf.pl / lub napiszcie tutaj. Proszę was bardzo o pomoc i dziękuje
Niestety nikt nie ułoży za Ciebie diety bo raz że nikt nie ma na to czasu, dwa nie zrobi tego za darmo, a trzy że tylko i wyłącznie Ty znasz tak dobrze swój organizm, smaki, czas i budżet na posiłki. Polecam jedno z dwóch rozwiązań:
1) Skorzystać z gotowych planów treningowych i dietetycznych
2) Przejrzeć tematy podczepione w tym dziale gdzie znajdziesz masę informacji dotyczących układania diety.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Nie no jest jeszcze jedno wyjście. Wizyta u specjalisty. Dieta jest ważna. W związku z tym udaj się do dietetyka. Nie jest to bardzo droga wizyta. Jeśli nie masz wystarczającej ilości pieniędzy to możesz skorzystać z porad online. Są o wiele tańsze niż porady w gabinecie. Jeszcze innym rozwiązaniem jest poszukanie jakiejś promocji gdzie otrzymuje się dietę. Ja kupując spalacz tłuszczu www.trizer.pl otrzymałam miesięczną dietę dostosowaną do moich indywidualnych potrzeb. Taki zakup 2w1. Kupując suplement oszczędziłam na wizycie u dietetyka.
Napisano Ponad rok temu
W razie kolejnych wątpliwości i pytań zapraszamy ponownie - właśnie od tego jest nasze forum, aby rozwiązywać problemy i udzielać merytorycznego wsparcia.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ