Pierwszy to dieta na masę dla mężczyzny, waga 74kg wzrost 183cm ~3400 kcal btw 171/95/469 załączam screena
 Pierwszy to dieta na masę dla mężczyzny, waga 74kg wzrost 183cm ~3400 kcal btw 171/95/469 załączam screena  ),a druga to dieta redukcyjna dla kobiety o wadze 57kg wzroście 157cm ~1500kcal btw 76/51/190 załączam screena
),a druga to dieta redukcyjna dla kobiety o wadze 57kg wzroście 157cm ~1500kcal btw 76/51/190 załączam screena 
 )
) 
Napisano Ponad rok temu
 Pierwszy to dieta na masę dla mężczyzny, waga 74kg wzrost 183cm ~3400 kcal btw 171/95/469 załączam screena
 Pierwszy to dieta na masę dla mężczyzny, waga 74kg wzrost 183cm ~3400 kcal btw 171/95/469 załączam screena  ),a druga to dieta redukcyjna dla kobiety o wadze 57kg wzroście 157cm ~1500kcal btw 76/51/190 załączam screena
),a druga to dieta redukcyjna dla kobiety o wadze 57kg wzroście 157cm ~1500kcal btw 76/51/190 załączam screena 
 )
)Napisano Ponad rok temu
Dieta dla kobiety jest całkiem ok. Ale rozumiem, że jadłospis macie przygotowany także na inne dni? Nie warto codziennie jeść tego samego, ponieważ znudzi się to nam i będziemy bardziej podatni na podjadanie innych produktów. Osobiście korzystam z diety ułożonej przez specjalistów. Dietę otrzymałam przy zakupie spalacza tłuszczu www.trizer.pl. Bez problemu udaje mi się ją wcielić do dnia codziennego. Mimo, że jest to dieta to czuje się najedzona, ale czuję się też lekko.
Napisano Ponad rok temu
Dieta wygląda ok, ale porozdzielałbym to na większą ilość posiłków np. do 5 aby systematycznie uzupełniać organizm w wartości odżywcze.
W diecie redukcyjnej:
śniadanie - brak źródła pełnowartościowego białka
Obiad - bardzo ubogi, lepiej podzielić wartości z lunchu
W diecie na masę
śniadanie - polędwice zastąp jajkami bądź innym źródłem białka.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pomocy! | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| WITAM:) potrzeban pomoc po bardzo długiej przerwie ;/ . | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Proszę o pomoc :) | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| CHŁOPAKI POMOCY!!!-POTRZEBUJE PROJEKT ŁAWKI!!! | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Pomoc w rozpisaniu planu treningowego na mase Masa, Plan treningowy, 5 dni | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu