Witam.
Zastanawiam się nad zakupem planu treningowego. Mam jednak pewne obawy. W związku z tym mam pytanie, kto układa dietę? Profesjonalni dietetycy?
Pozdrwiam
Użytkownik xbuya edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Zastanawiam się nad zakupem planu treningowego. Mam jednak pewne obawy. W związku z tym mam pytanie, kto układa dietę? Profesjonalni dietetycy?
Pozdrwiam
Użytkownik xbuya edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Pozdrwiam
Zawsze dieta powinna zostać ułożona przez profesjonalistę. Lepiej poszukaj kogoś z doświadczeniem i kogoś, o kim słyszałeś dobre opinie. Wiadomo, że to czy dieta zadziała zależy też od Ciebie. Głównie sukces zależy od tego czy będziesz trzymał dietę. Zależy Ci na diecie nastawionej na spalanie czy na przybranie na masie? Może Cię to zainteresuje, ale kupując spalacz tłuszczu www.trizer.pl otrzymujesz miesięczną dietę przygotowaną przez specjalistów. Jest to dieta indywidualna.
Użytkownik ines edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W przypadku planów dietetycznych i treningowych na naszej stronie, wszystko jest przygotowywane przez osoby z wysokimi kwalifikacjami i wiedzą w temacie sportu. Moim zdaniem warto zaufać ich doświadczeniu .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Piłka nożna- okienko trasnferowe styczeń 2014- kto dokąd? |
Sporty drużynowe |
|
|
||
Trening w domu dla ektotrening, w domu, ektomorfik i 2 więcej |
Trening dla początkujących |
|
|