Witam ponownie forumowiczów , szybka piłka . Gdy mieszam węgle czy tam białko w szejkerze to zawsze na końcu jest piana... i pytanie moje jest takie czy "połknąć ją " czy też nie muszę? :DDD
Użytkownik dawidexx12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie forumowiczów , szybka piłka . Gdy mieszam węgle czy tam białko w szejkerze to zawsze na końcu jest piana... i pytanie moje jest takie czy "połknąć ją " czy też nie muszę? :DDD
Użytkownik dawidexx12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To całkiem normalne, że tworzy się piana. Po czasie opadnie i zrobi się z niej normalny płyn. To czy ją wypijesz czy nie to zależy wyłącznie od Ciebie. Bez różnicy, nie ma w niej mniej czy więcej danego składnika. Jednak by zachować proporcje to lepiej wypić wszystko, co powstanie. Jeśli nie lubisz piany to tak jak mówię, odczekaj chwilę aż zmieni się w płyn. Ja na przykład nie lubię spienionych produktów, czy to koktajli czy piwa itp. Jeśli decyduję się na jakieś produkty to zawsze wolę te w tabletkach. Nawet wybierając spalacz tłuszczu zdecydowałam się na www.trizer.pl bo jest w kapsułkach. O wiele łatwiej przełknąć tabletkę niż wypijać płyn albo mieszać proszek.
Napisano Ponad rok temu
Jak wspomniał poprzednik - piana może być też efektem niskiej jakości suplementów Substancje pieniące bardzo często stanowią za wypełniacz składu w celu zwiększenia gramatury...kosztem pozostałych wartości odżywczych. Osobiście wypijam pianę choć u mnie powstaje jej dosłownie troszkę. Taka wisienka na torcie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Swoje suplementy zakupiłem na allegro... kierowałem się ilością sprzedanych sztuk oraz zawartością , na moje "oko" wygląda to ok , a na wasze ? Możecie spojrzeć na poniższe linki i coś powiedzieć o nich , za pół miesiąca kończą mi się owe i może z waszą pomocą zmienił bym na coś innego w podobnej cenie, jestem otwarty na wszelakie sugestie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie suple są jak najbardziej ok i jeżeli dotychczas byłeś zadowolony z tego zestawu to proponowałbym przedłużyć tę suplementację.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pomoc w doborze ćwiczeń oraz odżywek |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Dobór odżywek pomoc |
Odżywki i Suplementy |
|
|