Witam wszystkich, mam myślę często powtarzane na forach pytanie ale w moim przypadku jest ono dosyć skomplikowane. Trenuję boks i do zbudowania większej siły zakupiłem sobie jabłczan kreatyny Trec cm3. Jednak żeby być w formie nie mogę za dużo przybrać na wadze i wobec tego mam pytanie czy jeśli zastosuję do niej spalacz tłuszczu (mam thermo shreda) to czy będę mógł dalej zwiększyć na niej siłe i minimalnie choćby zbudować masę? Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam. Trenuję 4-6 razy w tygodniu po 1,5 godziny jednak są to ćwiczenia głównie bokserskie, siłownię robie po treningu lub osobno godzinę. Pozdrawiam
Kreatyna+spalacz
Napisano Ponad rok temu
Na początek zastosuj samą kreatynę i ocenisz jak szybko rośniesz. Wszystko zależy też od diety jaką prowadzisz.
Kreatyna Biotech: http://www.fabrykasi...ch-usa/kreatyna
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie równoczesne budowanie masy/siły i redukcja tkanki tłuszczowej mija się z celem. Lepiej poświęcić więcej czasu i uwagi na każdy z tych procesów z osobna i mieć pewność, że zrobiło się to dobrze. Niestety, ale siłownia i modelowanie sylwetki wymaga poświęceń i cierpliwości .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stosowanie i dawkowanie Kreatyny, Beta-alaniny i białka ;)
- Ponad rok temu
-
Suple na rzeźbę.............................
- Ponad rok temu
-
MVP Biotech Pro Whey
- Ponad rok temu
-
HMB + KREATYNA
- Ponad rok temu
-
Bialko Muscle Meds RX - Carnivor + Kreatyna + przedtreningowka
- Ponad rok temu
-
Białko czy Gainer