Witam Czy mogbym polaczyc bialko z kreatyna i przedtreningowka? Nie wiem, czy ma to jakis sens z racji tego, ze te bialko ma duza zawartosc kreatyny w sobie
Bialko Muscle Meds RX - Carnivor + Kreatyna + przedtreningowka
Napisano Ponad rok temu
Witamy.
A jak wygląda twoja dieta ?
Suplementy do dopełnienie diety więc musisz się odpowiednio odżywiać, aby suplementy były skuteczne.
Białko + Kreatyna podstawowe suplementy moim zdaniem.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma dużej zawartości tylko 2.5 grama. Wiem bo biorę to białko już 4 miesiąc. Biorę do tego kreatynę Olimp Xplode Powder 6x i na tym białku nie robisz cyklu kreatyny gdyż nie ma tam tyle kreatyny na cykl. Z pełnym przekonaniem jestem pewien że możesz brać to białko cały czas i robić sobie cykle kreatynowe.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mateusz95- diete trzymam :)5- 6 posikow dziennie(zalezy jak mam czas) . Rano odzywka bialkowa + wafle ryzowe, pozniej w ciagu dnia 3-4 poslki( przewaznie ryz lub makaron ciemny z warzywami i z filetem z kurczaka, czasem rybami lub krewetkami). Jesli nie chce mi sie gotowac ryzu to zjadam nabial z waflami ryzowymi . Przed snem odzywka bialkowa. Do tego codziennie zjadam garsc orzechow i 2 b banany. Zauwazylem ze moje miesnie zaczely rosnac.
Popek13- i jak te bialko? godne polecenia? odczuwasz rozniece miedzy zwyklym bialkiem ?
Napisano Ponad rok temu
Białko nie jest złe.. lecz cena jest trochę duża ale jak masz możliwość brania tego białka+bcaa i na cykl kreatyne to zachęcam jak najbardziej. Brałem przez 4 miechy i teraz przerzucam się na Activlab ale kolega bierze już to białko 2 lata i jest olbrzymi tyle że to zasługa jedzenia a nie samego białka.
Napisano Ponad rok temu
Bo dieta to podstawa przez dwa lata z odpowiednim odżywianiem można zrobić bardzo dobrą formę
Moim zdaniem troszkę drogie to białko.
Ja używam tańszych typu UNS econo, Ostrovit WPC, Allnutrition WPC i sobie chwale
Kreatynę możesz kupić zwykłe mono z Vitalmaxa bardzo dobra a tania 500g można kupić za około 30 zeta
Napisano Ponad rok temu
Ok dzięki panowie Sprobuje taki zestaw i zobaczymy jakie beda efekty z moja dieta Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Połączenie białka i przedtreningówki w żaden sposób ze sobą nie kooliduje. Warto jednak sprawdzić czy w wyniku ich połączenia nie będziemy przyjmowali zbyt dużą porcję kofeiny. Z tego co pamietam występuje w większości prepratów przedtreningowych oraz w tym konkretnym białku.
Co do kreatyny w białkach - jestem zdania, ze nie ma sensu kierować się takową zawartością. Jest ona zbyt mała do przeprowadzenia cyklu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ