Witam wszystkich w marcu minie rok od kąt pojawiłem się na tym forum moim celem była redukcja i to spora bo gabaryt był zemnie spory wzrost 176cm waga 98kg nie muszę tłumaczyć że wyglądało to strasznie, ale mniejsza o szczegóły postanowiłem to zmienić a z racji tego że nie mam dostępu do siłowni kupiłem ławeczkę, gryf i parę hantelków do tego rowerek stacjonarny nie jadłem tych śmieci typu chipsy i ogólnie cukier też ograniczyłem do marca do września trenowałem regularnie to znaczy trzy razy w tygodniu trening obwodowy trwało to nie licząc rozgrzewki i rowerka około godzinę we wrześniu poszedłem do pracy i trochę odstawałem od treningów a teraz praktycznie ich zaprzestałem ale chce do tego wrócić a więc potrzebuje jakiejś podpowiedzi co do diety plus oczywiście trening myślę że obwodowy już pójdzie w niepamięć a wezmę się za coś bardziej konkretnego. A więc tak wstawiam kilka moich zdjęć są kiepskie ale coś na nich widać moje wymiary na chwilę obecną to
wzrost - 176 cm
waga - 68 kg
proszę o jakąś pomoc co do diety i co mam dalej robić masa czy coś bo nie ogarniam tematu za bardzo i mam nadzieję że poradzę sobie z liczeniem tych wszystkich węglowodanów itp bo to największy problem jak dla mnie myślę że jestem na to za leniwy ale może sobie poradzę.
TO.JPG 26,26 KB 4 Ilość pobrań
to 2.JPG 30,88 KB 2 Ilość pobrań
ps. blizna po prawej stronie - pamiątka po wyrostku robaczkowym dla ciekawych.