Witam od prawie dwóch miesięcy biorę odżywkę MuscleMeds Carnivor.Polecił mi ją kolega który bierze ją od około 3 lat i z dobrym jedzeniem zrobił na niej wagę 124 kilo.Chciałem zapytać czy bierze ją ktoś lub brał i jakie były jego efekty i czy w ogólę warto to brać gdyż cena jej przekracza 200zł. Z moich doświadczeń zrobiłem na niej i na dobrym jedzeniu od 64 do 71 kilo dziś się ważyłem,więc efektów piorunujących nie ma i zastanawiam się czy będą. Nie chcę tutaj komentarzy osób którzy w ogóle nie mieli stycznością z tą odżywką gdyż zwykle tacy ludzie mają najwięcej do powiedzenia,chcę po prostu usłyszeć opinie po braniu i efekty
MuscleMeds Carnivor
Napisano Ponad rok temu
Ja nie miałem z nią styczności i miał nie będę, ale każdy kto ogarnia temat napiszę Ci to samo co ja: Za efekty odpowiada dieta i jeśli masz ją dopiętą w 100% to odżywki nie są Ci potrzebne a już na pewno dzięki nim nie osiągniesz piorunujących efektów. Ja na Twoim miejscu te 200 zł przeznaczył na dietę i pełnowartościowe produkty.
Napisano Ponad rok temu
Tak też myślałem,dlatego od początku grudnia to wszystko sobie ogarnąłem i wspomagam się tylko tą odżywką nie licząc na jakieś nagłe kopnięcie. Dzięki za radę
Napisano Ponad rok temu
Miałem okazję testować białko z MuscleMeds, a dokładniej smak Ice Coffe. Oprócz wyraźnego i bardzo dobrego smaku mrożonej kawy, dodatkowo preparat był wzbogacony o dość solidna dawkę kofeiny. Sam nie pijam kawy i musze powiedzieć, że czułem się pobudzony po wypiciu szejka Jak dla mnie produkt wart zainteresowania .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Ja już zaczynam trzeci miesiąc z tą odżywką. Mam teraz smak masło orzechowe którego już nigdy nie zakupię.. Ale jeśli chodzi o działanie to dopiero przy trzecim miesiącu zaczyna się rozkręcać i czuję przypływ siły i widzę też że wyraźnie masuje.Od lutego zarzucę kreatynę olimp xplode powder i zobaczymy co się będzie działo
Dziękuje za komentarz Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja z czystej ciekawości zakupiłem opakowanie 500 g dla stestowania i jak napisałem byłem naprawdę zadowolony Pozdrawiam również i życzę powodzenia !
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spalacz tłuszczu.
- Ponad rok temu
-
Gainer- czy warto? Jaki wybrać?
- Ponad rok temu
-
Odżywki