Witam . Jestem piłkarzem Ruchu Chorzów . Potrzebuje diety żeby schudnąć szybko ale żeby wrosła moja tkanka mięśniowa . Proszę o ułożenie mi diety
Użytkownik 112211 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam . Jestem piłkarzem Ruchu Chorzów . Potrzebuje diety żeby schudnąć szybko ale żeby wrosła moja tkanka mięśniowa . Proszę o ułożenie mi diety
Użytkownik 112211 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie da się jednocześnie spalać tkanki tłuszczowej i nabierać masy mięśniowej. Najpierw jedno,a potem drugie. W tym wypadku musisz zacząć od diety redukcyjnej, której nikt Ci nie ułoży. To zadanie nalezy do Ciebie my tylko możemy powiedzieć co i jak. Tak na marginesie skoro jesteś piłkarzem Ruchu to na pewno macie tam kogoś takiego jak dietetyk
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie da się jednocześnie spalać tkanki tłuszczowej i nabierać masy mięśniowej. Najpierw jedno,a potem drugie. W tym wypadku musisz zacząć od diety redukcyjnej, której nikt Ci nie ułoży. To zadanie nalezy do Ciebie my tylko możemy powiedzieć co i jak. Tak na marginesie skoro jesteś piłkarzem Ruchu to na pewno macie tam kogoś takiego jak dietetyk
Bieda w klubie !
Napisano Ponad rok temu
mistrzu dobrze mówi - jednoczesna redukcja i budowa tkanki mięśniowej jest niemożliwa. Chociażby nawet z samego faktu, że w każdym z tych okresów spożywasz zupełnie inną ilośc pożywienia (pomimo stosowania tych samych produktów). Najpierw zdecyduj co chcesz osiągnąć bo bez tego ciężko o czymkolwiek mówić
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak brać, oraz co dodać/zmienić. |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Sprzedam obciążenie oraz gryf łamany . |
Sprzęt do siłowni |
|
|