Marynowanie... Mógłbym prosić o jakieś tipy? Czy mógłbym mieć np michę której marynatę zmieniałbym raz na jakiś czas (tydzień) i najprościej zostawiał w nich mięso na noc lub więcej , aby nie był taki jaki jest? ![]()
Pierś kurczaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie odpowiednia mieszanka przypraw/marynata jest niezbędna w trakcie przygotowywania sobie posiłku. Bez względu na to czy jest to śniadanie/obiad czy kolacja. Jestem wielkim zwolennikiem eksperymentów ze smakiem dlatego z mojej strony masz pełną rekomendację żeby urozmaicić swoją kuchnię i przełamać jałowe, pozbawione smaku jedzenie
![]()
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Medaliony z piersi kurczaka |
Kuchnia |
|
|
||
Asymetria klatki piersiowejPosiadam wadę wrodzoną z którą się źle czuje |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pierszy cykl, czy potrzeba PCT? |
Sterydy i Prohormony | Guest_hx_* |
|
|
|
Lekko zapadnięta klatka piersiowa |
Fitness i Aerobik |
|
|
||
Szybkie spalenie tłuszczu + wyrzeźbienieGłównie brzuch i klatka piersiowa |
Trening dla początkujących |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE :)- Ponad rok temu
-
Odżywianie- Ponad rok temu
-
Jedzenie- Ponad rok temu
-
Jak szybko schudnąć- Ponad rok temu
-
Dieta Mocno potrzebna- Ponad rok temu
-
Jedzenie przed snem- Ponad rok temu
-
Dieta na mase miesniowa- Ponad rok temu
-
Masa- Ponad rok temu
-
Jedzenie- Ponad rok temu
-
Dieta- Ponad rok temu




Ponad rok temu
