Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.
Jedzenie kości
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Badania sportowe na prędkości - Warszawa |
Inne sporty |
|
|
||
strzelają mi kości |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Koścista klata !! - poważny problem |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Problemy z wielkością |
Trening dla początkujących |
|
|
||
10 Przykazań Kościoła Prawd Taktycznych. |
MAGIA STALI |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak stracić brzuch ?
- Ponad rok temu
-
Redukcja
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase, ile dodac kcal na poczatek
- Ponad rok temu
-
Dieta redukcyjna
- Ponad rok temu
-
Co jesc?
- Ponad rok temu
-
6pak
- Ponad rok temu
-
Co jeść?
- Ponad rok temu
-
Ułożenie Diety
- Ponad rok temu
-
Dopracowanie diety redukcyjnej
- Ponad rok temu
-
Redukcja tkanki tłuszczowej
- Ponad rok temu