Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.
Jedzenie kości
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Chińskie jedzenie w Chinach... |
Inne sporty |
|
|
||
Tłuszcz na brzuchu i koścista klatka |
Trening dla początkujących |
|
|
||
jedzenie przed snem |
Inne sporty |
|
|
||
Stale jakościowe podam gdzie kupić w polsce |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||
polepszenie jakości uzyskanej masy |
Sterydy i Prohormony |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak stracić brzuch ?- Ponad rok temu
-
Redukcja- Ponad rok temu
-
Dieta na mase, ile dodac kcal na poczatek- Ponad rok temu
-
Dieta redukcyjna- Ponad rok temu
-
Co jesc?- Ponad rok temu
-
6pak- Ponad rok temu
-
Co jeść?- Ponad rok temu
-
Ułożenie Diety- Ponad rok temu
-
Dopracowanie diety redukcyjnej- Ponad rok temu
-
Redukcja tkanki tłuszczowej- Ponad rok temu



Ponad rok temu
