Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.

Jedzenie kości
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kosći |
Zdrowie i Medycyna |
|
![]()
|
||
Wapń – budulec kości |
Suplementy |
|
![]()
|
||
Ile gibkości potrzebujemy? |
Porady Trenerów |
|
![]()
|
||
FitLabs – suplementy diety najwyższej jakości![]() |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
trening silowy i szybkosciowy |
Inne sporty |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak stracić brzuch ?
- Ponad rok temu
-
Redukcja
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase, ile dodac kcal na poczatek
- Ponad rok temu
-
Dieta redukcyjna
- Ponad rok temu
-
Co jesc?
- Ponad rok temu
-
6pak
- Ponad rok temu
-
Co jeść?
- Ponad rok temu
-
Ułożenie Diety
- Ponad rok temu
-
Dopracowanie diety redukcyjnej
- Ponad rok temu
-
Redukcja tkanki tłuszczowej
- Ponad rok temu