Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.
Jedzenie kości
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
jedzenie w szkole/pracy |
Inne sporty |
|
|
||
Pęknięcie kości stopy ? |
Inne sporty |
|
|
||
Kiedy powrót po zlamaniu kości strzałkowej? |
JIU JITSU |
|
|
||
jałowa martwica kosci w nadgarstku. |
Trening dla początkujących |
|
|
||
odżywka na poszerzenie kości |
Odżywki i Suplementy |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak stracić brzuch ?- Ponad rok temu
-
Redukcja- Ponad rok temu
-
Dieta na mase, ile dodac kcal na poczatek- Ponad rok temu
-
Dieta redukcyjna- Ponad rok temu
-
Co jesc?- Ponad rok temu
-
6pak- Ponad rok temu
-
Co jeść?- Ponad rok temu
-
Ułożenie Diety- Ponad rok temu
-
Dopracowanie diety redukcyjnej- Ponad rok temu
-
Redukcja tkanki tłuszczowej- Ponad rok temu



Ponad rok temu
