Witam, jaki polecacie spalacz (z aktualnie dostępnych na rynku), który pomoże zlikwidować uporczywą oponkę na brzuchu. Kobieta 30lat 158cm 55kg, dieta z ujemnym bilansem i ćwiczenia 5 razy w tyg. W ciągu roku schudłam 17kg ale obwód brzucha stoi.
Wcześniejsze suple: zielona herbata/L-Carnityna/Therm Line/Thermo Speed Extreme/ MachineManBurner/Trec Cleanburexin. Chcę coś co działa (może być mocne )
Z góry dziękuję za pomoc.
Jaki spalacz na oponkę na brzuchu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do spalaczy pamietaj ze nie zalatwi on sprawy za Ciebie,
Ja na koncowce diety redukcyjnej stosowalem revex od Scitec Nutrition i bardzo mi pomogl.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli doszło "zastoju spadku wagi"to problem pewnie tkwi w diecie. Poleciłbym zmodyfikować dietę oraz jeszcze obciąć kalorię aby sprawdzić jak zareaguje organizm. Jeżeli pomimo brania suplementów termogenicznych, zmiany są nieobecne to jak widać silniejszy produkt również nic nie pomoże Zmień dietę + interwały i brzuch zniknie prędzej niż myślisz.
Jeżeli jednak miałbym coś polecić to proponuję wypróbować:
BSN Hyper FX
Universal Animal Cuts
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję za odpowiedzi.
Stosuję dietę LowCarb -500kcal, popijam zieloną herbatę i ćwiczę 5 razy w tygodniu. Co drugi dzień ćwiczeń na koniec robię 2 powtórzenia Tabaty (z ćwiczeniami mało obciążającymi kolano*). Chudnę 1,5-2kg miesięcznie więc nie ma zastoju ani zbyt szybkiej utraty wagi. Po prostu martwi mnie, że pomimo iż tyle schudłam, zmniejszyły się obwody ud, łydek, rąk... to brzuch od kilku miesięcy nadal ma 88cm ;/
*Odnośnie interwałów - próby ćwiczenia z różnymi filmikami kończą się za każdym razem tak samo;/ Podczas ćwiczeń jest spoko, a następnego dnia bardzo boli mnie kolano, strzela, przeskakuje i przez tydzień muszę chodzić w stabilizatorze na kolano aby się jakoś poruszać...
Tak że ten... najbardziej przydałby mi się spalacz, który pomoże wytopić coś tłuszczu z brzucha... ewentualnie podpowiedzcie czego szukać w składzie spalaczy aby działało na tą głupią oponkę
Napisano Ponad rok temu
Prawda jest taka, że żaden spalacz poza ruchem nie pomoże Ci w pozbyciu się opony na brzuchu. Być może obwodowy trening brzucha pomoże Ci zgubić ten nadmiar tkanki tłuszczowej.
Brzuch podziel na 3 strefy: górę+środek, boki (tzw. skosy) oraz dół.
Każdą z tych partii przećwicz w 3ch seriach wykonując maksymalną liczbę powtórzeń. Każde z ćwiczeń wykonujemy bezpośrednio po sobie aby mięsień był zaskakiwany jak największą ilością bodźców. Po wykonaniu 1 serii kończymy tzw. deską (plank) starając się wytrzymać ile tylko potrafimy.
Czy działa ? Cóż ja od czterech lat stosuję taki system i nie narzekam
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ