od roku kiedy juz moja monotonna codzienna praca sie zaczela cwiczylem od 3-5 dni w tygodniu od 2-4 miesiecy cwicze juz mniej,no i teraz wgl zaczalem sie oszczedzac, trening wygladal mniej wiecej w ten sposob: poniedzialek:klatka,barki wtorek:triceps biceps sroda:wolne czwartek: plecy przedramie piatek:nogi weekend wolny, okolo 3-5 cwiczen na kazda partie po 12,10,8,6 powtorzen...
Kardiolog powiedzial ze takie rzeczy moga sie dziac w moim wieku, na pierwszej wizycie zapytalem czy nie bedzie mi preszkadzala duza aktywnosc fizyczna to powiedzial ze nie...wizyte mam teraz na 17 lis ale najprawdopodobniej bedzie to ostatnia moja wizyta u niego i zmienie na jakiegos dobrego prywatnie lekarza chyba ze mi sie polepszy,,, badania jakie mialem robione to ekg,echo serca i krwi wszystko wyszlo dobrze.
a leki ktore mi przepisal to nebilet,kalms,oraz potazekmag
dziwne tez jest to bo juz od pierwszej wizyty czyli juz od okolo miesiaca biore ten potazekmag i dalej mam drganie miesni praktycznie juz hyba mi wszedzie drgaly moze nie codziennie ale napewno co drugi dzien
Sterydow ani zadnych odzywek dopalaczy nie bralem,jedynie co bralem to kreatyne i witaminy ponad rok . rok temu tez zakonczylem brac kreatyne i witaminy ze wzgledu na serce bo myslalem poczatkowo ze to przez nia mialem atak( kolatanie serca,oslabienie,sciskanie w klatce,trudnosci z oddychaniem,zawrot glowy, i to wszystko trwalo jakas minute) poniewaz w ten dzien zazylem nowa kreatyne(albo stara ktora lezala juz prawie rok napoczeta,nie pamietam) po 2 miesiacach przerwy od niej.