Witam mam na imię Kacper , 15 lat , 183 cm wzrostu , 93 kg , mam problem , ponieważ zaczynam ćwiczyć i mam wrażenie , że źle wykonuje ćwiczenia ( nie mam sie od kogo poradzić ) . Ogólnie proszę o pomoc w ułożeniu diety , wytłumaczeniu ćwiczeń itp...
Mam problem
Napisano Ponad rok temu
Z jakimi ćwiczeniami masz problem, ćwiczeń jest mnóstwo aby je wszystkie wypisywać tutaj.
Napisano Ponad rok temu
Z jakimi ćwiczeniami masz problem, ćwiczeń jest mnóstwo aby je wszystkie wypisywać tutaj.
Najczęściej czuje nie dosyt po ćwiczeniach pleców na wolnych ciężarach i ztąd myśl o tym , że źle wykonuje ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Akurat technika przy ciężarach wolnych jest bardzo ważna,by uniknąć kontuzji i problemów z kręgosłupem.
Napisz po kolei jakie wykonujesz ćwiczenia.
Pamiętaj jestes młody i przy cwiczeniu pleców musisz szczegolnie uważać.
Napisano Ponad rok temu
Przy treningu pleców ,jest ten problem że musisz zachować przede wszystkim odpowiednią technikę.
Akurat technika przy ciężarach wolnych jest bardzo ważna,by uniknąć kontuzji i problemów z kręgosłupem.
Napisz po kolei jakie wykonujesz ćwiczenia.
Pamiętaj jestes młody i przy cwiczeniu pleców musisz szczegolnie uważać.
W dni pleców robię wiosłowanie , ćwiczenia z hantlami nie wiem jak sie nazywają , na atlasie sciganie do klatki piersiowej szerokim chwytem i na koniec 2 serie wąskim .
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj zwiększyć ciezar ,zmiejszyc przerwy miedzy seriami . Pokombinuj coś na pewno pomoże.
Napisano Ponad rok temu
Trening pleców podobny do mojego.
Spróbuj zwiększyć ciezar ,zmiejszyc przerwy miedzy seriami . Pokombinuj coś na pewno pomoże.
Prosił bym o jakieś konkretniejsze rady ... Zrobiłem wszystko zwiekszyłem ciężar zmniejszyłem przerwy ale to nie jest to co przy innych treningach
Napisano Ponad rok temu