Witam wszystkich, mam problem z termogenikiem redline ultra hardcore, mianowicie po zjedzeniu pierwszej tabletki robie się strasznie pobudzony, (porównywalne do amfy), czuje się jak bym był w jakiejś grze, mam problemy ze skupieniem i usiedzeniem w miejscu w nocy miałem dziwne lęki oraz nie mogłem zasnąć, po zażyciu drugiej tabletki następnego dnia jest to samo, moje pytanie brzmi czy mam się z tym pogodzić i przyzwyczaić, czy może odtawić, słyszałem, że organizm może się przyzwyczaić z czasem ale boje się żeby mi się cos nie stało
Redline ultra hardcore, problemy??!!!!
Napisano Ponad rok temu
Radzę odstawić, objawy są dosyć poważne ;d
Napisano Ponad rok temu
chce dodać że moja dziewczyna tez zjadla i jej nic nie bylo jak po kawie
Napisano Ponad rok temu
Poprostu Twój organizm źle reaguje na ten produkt, na każdego działa co innego i inaczej.
Odstaw to, sport ma być dla zdrowia i przyjemności a nie jeszcze sobie szkodzić jakimś szitem i źle się czuć tymbardziej że tak jak pisałem objawy są poważne.
Napisano Ponad rok temu
tak chyba zrobie szkoda tylko kasy bo 150 wydalem
Napisano Ponad rok temu
dziewczyna zużyje więc się nie zmarnuje
Napisano Ponad rok temu
jej nie trzeba takiego gówna, a są może spalacze oprucz l-karnityny które nie pobudzają ?
Napisano Ponad rok temu
To sprzedaj komuś trochę taniej ;x. Większość termogeników jest robiona z dodakiem kofeiny ale nie każdy musi tak działać na Ciebie. Ten akurat Ci nie podpasował. Clenburexin jest ponoć dobry, dużo pozytywnych opinii o nim słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich, mam problem z termogenikiem redline ultra hardcore, mianowicie po zjedzeniu pierwszej tabletki robie się strasznie pobudzony, (porównywalne do amfy), czuje się jak bym był w jakiejś grze, mam problemy ze skupieniem i usiedzeniem w miejscu w nocy miałem dziwne lęki oraz nie mogłem zasnąć, po zażyciu drugiej tabletki następnego dnia jest to samo, moje pytanie brzmi czy mam się z tym pogodzić i przyzwyczaić, czy może odtawić, słyszałem, że organizm może się przyzwyczaić z czasem ale boje się żeby mi się cos nie stało
Skoro źle reagujesz na ten suplementy to radzę pójść za głosem rozsądku oraz radami kolegów i zrezygnować z dalszej suplementacji. Prawdopodobnie Twój organizm jest zbyt wrażliwy na jeden ze składników preparatu, a nie ma potrzeby aby trening zamieniał się w tortury. Jeżeli to Twój pierwszy spalacz to radziłbym spróbować coś słabszego np. wcześniej wspomniany Clenburexin bądź Hyper FX z firmy BSN.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ