W takim razie mogę poradzić Ci nie wiele. Postaraj się biegać 2 - 3 razy w tygodniu. Nie zbyt szybkim, nie zbyt wolnym tempem. Za pierwszym razem nie przesadź z dystansem, bo szybko Ci się później biegania odechce. Myślę, że jakbyś chociaż raz w tygodniu pojeździł minimum z godzinkę na rowerze, to by Ci też nie zaszkodziło. Za każdym razem pamiętaj o głupim rozciąganiu (które w rzeczywistości nie jest wcale głupie) przed biegiem lub rowerem. Na brzuch możesz ćwiczyć Aerobiczną 6 Weidera (A6W), niektórzy sądzą że jest już przereklamowana, więc sprawdź też ćwiczenia ABS. Oba plany znajdziesz w Necie bez problemu. Taki trening brzucha wymaga dużej determinacji, bo jest bardzo wyczerpujący, jeśli więc nie dasz rady, to rób zwykłe brzuszki. Pompki poprawią Ci trochę mięśnie ramion i klatki.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - spróbuj poćwiczyć zgodnie z tym planem, znajdziesz tu też te ćwiczenia na brzuch. Ćwicz tak, żeby oblać się potem

Intensywność treningów wyczytasz ze strony, którą wcześniej podałem.
Efekty których oczekujesz mogą być trudne do osiągnięcia, ale możesz przez miesiąc spróbować takiego 'treningu' i stanąć na wadze. Pamiętaj jednak, że bez diety mało się osiągnie!
"– Co takiego jest na klipie promującym Twoją płytę, że „konkurencyjna telewizja raczej go nie puści”?
– Moja morda chyba." - Adam Ostrowski