Witajcie, założyłam konto bo widzę że jest tu wiele pomocnych osób:) może znalazłaby się jakaś dobra dusza która pomogłaby mi w ułożeniu diety powiedzmy tygodniowy przykładowy jadłospis a później już sama postaram się na podstawie tego kombinować dalej:)
Mam 24 lata, 161cm i 59kg. Bardzo zależy mi na redukcji tkanki tłuszczowej z brzucha no i ogólnie chciałabym troszke tego tłuszczyku zrzucić. Jeśli chodzi o cwiczenia to od miesiąca chodze na siłownie 4-5 razy w tyg. nie ćwicze tam jakoś mega bardzo intensywnie ale też sie nie obijam. 10-15 minut cardio, póżniej ponad gdzinka ćwiczeń na różnych urządzeniach na nogi ręce brzuch plecy. na koniec troszke rozciągania no i tak wygląda mój treninng. Wykupiłam juz karnet na 3 miesiące więc nie ma zlituj się Przez ten miesiąc jakąś poprawe zauważyłam ale bardziej w kondycji oraz może minimalnie w jędrności ale cm za bardzo nie poleciały i wiem że to wina diety. Zawsze próbuje jakies diety zaczynać jednak kończą się szybciej niż zaczynają dlatego przychodze do was z ogromna prośbą czy jest mi ktoś w stanie pomóc ? z góry dziękuję za odpowiedzi:)