Witam od 3 miesiecy cwicze na silowni 3 razy w tygodniu jestem na redukcji zrzucilem 6 kg przez ten czas biore kreatyne monohydrat i bialko po 2 miesiacach widzialem postępy jednakze w ciagu ostatniego miesiaca nic mi sie nie zwiekszylo ani klatka ani biceps tylko waga spadla 2 kg prosze o informacje dlatego tak sie dzieje moze cos zle robie?
Kilka informacji...
Napisano Ponad rok temu
Z Twoim stażem treningowym jest zdecydowanie za wcześnie na odżywki tego typu. Białko możesz bez problemu dostarczyć z posiłków Jak wygląda Twój trening rozpisz
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Z Twoim stażem treningowym jest zdecydowanie za wcześnie na odżywki tego typu. Białko możesz bez problemu dostarczyć z posiłków Jak wygląda Twój trening rozpisz
Poniedzialek Klatka,biceps wtorek wolne Środa triceps,nogi brzuszki Czwartek wollne Piątek barki plecy tzw motyle i kaptury sobota niedziela wolne
Napisano Ponad rok temu
Będąc na redukcji nie idzie budować tkanki mięśniowej. Na początku może trochę złapałeś tkanki mięśniowej bo to efekt zaczęcia treningów.
Także pierw zredukuj co masz do zredukowania a potem zacznij budować mase
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Będąc na redukcji nie idzie budować tkanki mięśniowej. Na początku może trochę złapałeś tkanki mięśniowej bo to efekt zaczęcia treningów.
Także pierw zredukuj co masz do zredukowania a potem zacznij budować mase
Ok powiedzmy ze to co mam uzyskane redukcja wystarczy Nie wiem moze podac Ci wymiary to sam ocenisz czy wystarczy i jesczze jedno co teraz musze zrobic zeby nabrac masy miesniowej
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć zdjęcia, będzie najłatwiej ocenić
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć zdjęcia, będzie najłatwiej ocenić
Kurcze nie mam na tym lapku zdj postaram sie jakies wrzucic ale szału nie ma A co trzeba zrobic zeby nabrac mase po redukcji?
albo co trzeba zrobic zeby miec taka sylwetke jak twoja
Napisano Ponad rok temu
Po redukcji wchodząc na mase powoli dokładasz kalorii ale uważać by szybko nie złapać tkanki tłuszczowej
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Po redukcji wchodząc na mase powoli dokładasz kalorii ale uważać by szybko nie złapać tkanki tłuszczowej
czyli mozna powiedziec ze moge cwiczyc jak do tej pory tyle ze zwiekszyc kalorycznosc tylko co najlepiej jesc żeby nie nabrac szybko tkanki tluszczowej tylko ładnej masy miesniowej
Napisano Ponad rok temu
Czy masa czy redukcja to trening nie ma wielkiego znaczenia. Na masie tylko zwiększasz kalorie
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Czy masa czy redukcja to trening nie ma wielkiego znaczenia. Na masie tylko zwiększasz kalorie
A jezeli nie chcial bym zeby byc takim miskiem tylko wyrzeźbiony ladnie wypuklona klatka duze barki i ramiona to wtedy dalej stosowac redukcje czy ustabilizowac stałą kalorycznosc i cwiczenia ? I ile tak trzeba czasu na dobre efekty cwicze od 3 miesiecy
Napisano Ponad rok temu
Żeby być wyrzeźbionym potrzebujesz redukcji czyli ujemny bilans kaloryczny. Jednak nie idzie określić ile to zajmie czasu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Żeby być wyrzeźbionym potrzebujesz redukcji czyli ujemny bilans kaloryczny. Jednak nie idzie określić ile to zajmie czasu
Co najlepiej jest brać na rzeźbe obecnie biore kreatyne monohydrat i bialko Metapurezero carb
Napisano Ponad rok temu
Rzeźba to dieta, Viper już napisał ...
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Rzeźba to dieta, Viper już napisał ...
tak wiem wiem jestem na diecie ale czy cos dodatkowo warto brac
Napisano Ponad rok temu
Przy tak małym stażu odżywki są zbędne Dieta wystarczy bez problemu
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Przy tak małym stażu odżywki są zbędne Dieta wystarczy bez problemu
hmmm czyli po jakim czsie i co dokladniej mozna brac na rzeźbe
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zrób tą rzeźbę, wtedy będziemy myśleć
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Przyłóż siędo diety, Żadne suplementy tego nie zastąpią. Poza tym to nie dział o suplementach tylko o treningu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Przyłóż siędo diety, Żadne suplementy tego nie zastąpią. Poza tym to nie dział o suplementach tylko o treningu
A mozecie powiedzieć mi czy taki plan jaki ja mam jest dobry A mianowicie Poniedzialek Klatka-Biceps Wtorek-wolne środa triceps nogi brzuszki CZwartek-wolne Piątek Barki plecy motyle i kaptury Sobota, Niedziela -wolne