Posilek
Napisano Ponad rok temu
Sniadanie 7 10 paltki owsiane z rodzynkami i wiorkami kokosowymi
W szole jakies kanapki
I jak wracam ze szkoly jem piers na parze z ryzem albo makaronem z brokulami czasami i to jest godzina gdzies tak 15 30 i po zjedzeniu ide na trening gdzies tak o 16 30, godzine po jedzeniu. Jak wracam z treningu jem od razu banana i gotuje sobie piers z ryzem no i jem, jest godzina gdzies tak 18,jem jeszcze twarog poltlusty z rodzynkami godzine przed spaniem czyli tak o 21 albo 21 30 zalezy jak sie poloze spac, no i tu mam pytanie czy przed tym o 19 albo 19 30 zjesc np jajecznice z 3 jajek czy to juz nie potrzebne?
Wow ale sie rozpisalem mam niedzieje ze cos z tego zrozumiecie:D
Napisano Ponad rok temu
Siema mam takie pytanie odnosnie posilku a mianowicie jajecznicy, otoz zawsze jadam tak
Sniadanie 7 10 paltki owsiane z rodzynkami i wiorkami kokosowymi
W szole jakies kanapki
I jak wracam ze szkoly jem piers na parze z ryzem albo makaronem z brokulami czasami i to jest godzina gdzies tak 15 30 i po zjedzeniu ide na trening gdzies tak o 16 30, godzine po jedzeniu. Jak wracam z treningu jem od razu banana i gotuje sobie piers z ryzem no i jem, jest godzina gdzies tak 18,jem jeszcze twarog poltlusty z rodzynkami godzine przed spaniem czyli tak o 21 albo 21 30 zalezy jak sie poloze spac, no i tu mam pytanie czy przed tym o 19 albo 19 30 zjesc np jajecznice z 3 jajek czy to juz nie potrzebne?
Wow ale sie rozpisalem mam niedzieje ze cos z tego zrozumiecie:D
To zależy, ja akurat robię redukcje masy i nie dodawał bym tego posiłku, a to co jesz starczy w zupełności. Ja bym zostawił tak jak jest, OK.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tzn no ja tez nie jestem za tym zebym to jadl ale czasem jak nie zjem to potem jestem glodny
Staraj się zjeść coś mniej kalorycznego, np. ja gdy jestem głodny jem słonecznik, kilka ziarenek i nuda zabija głód. Mało kalorii a trochę wartości odżywczych
Napisano Ponad rok temu
A skąd mamy wiedzieć czy dodatkowe jedzenie zmieści się w obecnym bilansie kaloryczny? Masz w ogóle obliczony? Z tego co napisałeś wnioskuję że nie...
Mateusz Pawlak