Pompa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie lepiej najpierw się dopompować konkretnie a później zrobić ciężkie serie robocze?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Żanetta edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrobić 2/3 serie z małym ciężarem na max powtórzeń a dopiero potem wejść na wielkie obciążenie i zrobić te kilka powtórzeń.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A niby dlaczego kobieta nie miałaby robic masy? U kobiet budowa sylwetki wygląda identycznie. Robisz masę a potem redukcje i tak w kółko doputy nie będziesz zadowolona z poziomu umięśnienia.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Masz mylne wrażenie. WIekszość kobiet wygląda marnie bo ich poziom tkanki tłuszczowej jest duzy szczegulnie w środku długości ciała. Docięta kobieta ma talie osy nawet mając szerokie biodra. Kobiety nie mają testosteronu dlategop zdobywanie masy przychodzi im o wiele trudniej niż facetom. Pooglądaj zdjecia zawodniczek fitnesu sylwetkowego. Czy one maja nadmiernie rozrosnięte ciała? NIE. a każda chciałaby mieć figure np jak ta pani:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co rozumiesz przez "zrobic pompę" ? :E bo ja nie wiem co masz na myśli :E
możesz ewentualnie robić:
- masę
- redukcję
- gęstość
- siłę
- wytrzymałość
ale pompę ?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
większą siłę a przede wszystkim chciała bym zwiększyć biceps o 10 cm to mój priorytet
Napisano Ponad rok temu
Czyli musisz masować. Dieta z dodatnim bilansem kalorycznym + cięzki trening oparty o ćwiczenia wielostawowe na wolnym obciążeniu i nie ma bata żeby masa nie szła
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
większą siłę a przede wszystkim chciała bym zwiększyć biceps o 10 cm to mój priorytet
Jak zrobisz 40 cm w łapie to ci pogratuluję
Napisano Ponad rok temu
Trochę dziewczyna przesadziła z tymi 40cm ale 35 u kobiety do 175cm wzrostu wygląda bardzo fajnie Jednak wymaga lat treningu.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napewno trochę to potrwa ale wstawie fotkę to ocenicie a co do tego czy przesadziłam dla mnie nie bo jest to coś o wiele więcej niż tylko obecinie 30 cm w łapie jest to moja niesłychana pasja i chyba nigdy nie stwierdzę że mi mało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podciąganie nachwytem
- Ponad rok temu
-
-
Split 3 dni do poprawy
- Ponad rok temu
-
Plan dla średniozaawansowanego