Witam.
Moj problem polega na tym ze choruje od paru miesiecy na jalowa martwice kosci nadgarstka. Wiec silownia pompki i tym podobne obciazenia reki odpadaja. Waze w tym 100 kg i mam 180 cm wzrostu. Wiadomo na chorobowym zaczelem obrastac tu i ow gdzie...od miesiaca biegam i waga spada powoli(wczesniej wazylem 110kg). Mam problem z plecami i tak zwanymi boczkami bo sa naprawde kolosalne az za bardzo...wrecz powiedzialbym ze tylko tam tyje.. Wykonuje cwiczenia typu brzuszki rozciaganie i symulacje ramion bez obciazeni i trzymam sie diety 1500 kcal i ostatni posilek przed 6, ale mam wrazenie ze to nie daje mi tyle co oczekuje. Gleboko w siebie wierze i wasza strona potrafi mnie zmotywowac, lecz wierze ze wasze propozycje moga mnie bardziej zmobilizowac i dac oczekiwaną kondycje i wyglad. Pragne byscie mi podeslali propozycje cwiczen na tkz boczki , brzuch , rece i plecy. Prosze o pomoc.Z gory dziekuje.
Dawid Skrzypek.
jałowa martwica kosci w nadgarstku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozpisz dokładnie jak trenujesz
Zobaczymy co da się zrobić
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Niewiem czy moj organizm glupieje bo czuje sie dobrze. A co do schorzenia w kosci mam od paru miechów.
Moj trening polega na tym ze:
(rano i wieczorem)
Bierznia. Rozgrzewka 5 min. Bieg truchtem dystans 3600m obecnie.(Biegam juz ponad miesiac)
Brzuszki 4 x 15
Skreto skłony.
Cwieczenia na plecy(klade sie na dwuch tkz wzniesieniach i podnosze) 2 x15.
Porsze o fachowa rade i jak jest mozliwosc podpowiedz w cwiczeniach.
Dziekuje:D
Napisano Ponad rok temu
Hej,
Po pierwsze, zaczęłabym dietę raz jeszcze z dobrym bilansem powoli schodząc z kaloryką.
Co do ćwiczeń... ciężko jest coś polecić ponieważ jednej dłoni nie możesz używać, chciałabym jednak byś obejrzał filmik o Dustinie Carterze, jest niepełnosprawny, ale daje radę lepiej niż niejedne osoby które mają wszystkie kończyny w użytku.
Proponuję znaleźć kogoś z kim mógłbyś chodzić na siłownie, kupić pasy, gumy i trenować tak jak on, każdą partię możesz zrobić używając przedramion.. obejrzyj
Napisano Ponad rok temu
Masz możliwość załatwienia czegoś takiego?
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Witam:) Mysle ze gumy moglbym gdzies kupic.Z siłownia bd problem...ale w garazu moge se cos zorganizowac. Dziekuje za porady Pit i Magdalena:) Co do filmika to kopara mi opadla,mega respect dla Dustin za chart ducha i zawzietosc:) ten film udawadnia ze silownia i sport jest dla kazdego co ma sile w sercu. Bd moim przewodnikiem jak zakupie ow gumy:)
mam jeszcze jedno male pytanie dotyczace moich boczkow...bo to moj jedyny szczerze mowiac kompleks ktorego sie wstydze i chcialbym nad nimi popracowac. Ciezko popracowac.zeby choc minimalnie spadly.
Naprawde dziekuje za wpsarcie:D
Napisano Ponad rok temu
P.S Jakby miala wygladac dieta?
Teraz aktualnie wyrzeklem sie piwa chipsow slodycze itp itd
moja dieta polega na tym ze jem to co "kuchnia i lodowka wyda" tylko ze w mniejszych ilosciach...tak zeby sie zmiescic w 1500 kcal. Mam tak od miesiaca i naprawde sie dobrze czuje..podkreslam tez ze niechce ze tak powiem przypakowac wiecej..tylko to co teraz aktualnie mi sie nazbieralo spalic badz zamienic w miesien.
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
W sprawie diety załóż nowy temat w dziale DIETA. Otrzymasz fachową pomoc któregoś z moderatorów