jakimi gotowymi produktami mogę się odżywiać lub co można przygotować dosłownie w pare minut dodam jeszcze ze trenuje na siłowni mniej więcej 3 do 4 razy w tygodniu. Za każdą pomoc z góry dziękuję . Mam 25 lat 98 kg wagi 173cm wzrostu i największym problemem jest brzuch ponieważ nogi czy ręce są ok.
chce schudnąć a nie mam czasu na przygotowanie jedzenia
Napisano Ponad rok temu
Tłuszcz nie spada miejscowo wiec i tak musisz zrzucić z całego ciała.Co do brzucha to największym problemem są cukry,odkładają się na dole brzucha poprzez skoki insuliny.Szczerze to zdane godny uwagi gotowy produkt mi nie przychodzi do głowy,chyba tylko catering
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem godny polecenia posiłek to właśnie catering
Na przygowanie posiłków nie trzeba dużo czasu, zrobić posiłki na cały dzień to maks 2 godzinki
Napisano Ponad rok temu
W godzine sie uwiniesz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Catering to dobra opcja, zwłaszcza dla mniej doświadczonych abo takich, ktorzy nie lubią stać w kuchni i biegać po sklepach
Mogę polecić Pan Dieta, a w Wwie Dieta To Podstawa.
Napisano Ponad rok temu
Ja natomiast uważam, że zamiast cateringu dietetycznego można z powodzeniem jeśli je się 5 różnych posiłków w ciągu dnia - na pierwszy posiłek zjadać jedzenie X, na drugi, trzeci i czwarty posiłek jedzenie Y, a na piąty posiłek jedzenie Z.
Przy czym X, Y, Z, to są litery pod którymi kryje się informacja o trzech różnych posiłkach.
Poza tym nie ma konieczności aby jeść aż 5 posiłków dziennie jeśli ktoś ma niewiele czasu na ich przyrządzanie - jeśli ktoś dajmy na to nie ma problemów z dostarczeniem np. 4000 kcal dziennie w 3 - 4 posiłkach, to nie ma powodu aby jeść 5 - 6 posiłków dziennie.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.