jakimi gotowymi produktami mogę się odżywiać lub co można przygotować dosłownie w pare minut dodam jeszcze ze trenuje na siłowni mniej więcej 3 do 4 razy w tygodniu. Za każdą pomoc z góry dziękuję . Mam 25 lat 98 kg wagi 173cm wzrostu i największym problemem jest brzuch ponieważ nogi czy ręce są ok.
chce schudnąć a nie mam czasu na przygotowanie jedzenia
Napisano Ponad rok temu
Tłuszcz nie spada miejscowo wiec i tak musisz zrzucić z całego ciała.Co do brzucha to największym problemem są cukry,odkładają się na dole brzucha poprzez skoki insuliny.Szczerze to zdane godny uwagi gotowy produkt mi nie przychodzi do głowy,chyba tylko catering ![]()
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem godny polecenia posiłek to właśnie catering ![]()
Na przygowanie posiłków nie trzeba dużo czasu, zrobić posiłki na cały dzień to maks 2 godzinki
Napisano Ponad rok temu
W godzine sie uwiniesz.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Catering to dobra opcja, zwłaszcza dla mniej doświadczonych abo takich, ktorzy nie lubią stać w kuchni i biegać po sklepach ![]()
Mogę polecić Pan Dieta, a w Wwie Dieta To Podstawa.
Napisano Ponad rok temu
Ja natomiast uważam, że zamiast cateringu dietetycznego można z powodzeniem jeśli je się 5 różnych posiłków w ciągu dnia - na pierwszy posiłek zjadać jedzenie X, na drugi, trzeci i czwarty posiłek jedzenie Y, a na piąty posiłek jedzenie Z.
Przy czym X, Y, Z, to są litery pod którymi kryje się informacja o trzech różnych posiłkach.
Poza tym nie ma konieczności aby jeść aż 5 posiłków dziennie jeśli ktoś ma niewiele czasu na ich przyrządzanie - jeśli ktoś dajmy na to nie ma problemów z dostarczeniem np. 4000 kcal dziennie w 3 - 4 posiłkach, to nie ma powodu aby jeść 5 - 6 posiłków dziennie.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.