Nowy cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląd jest dobry ale wiadomo zawsze mało :-P dlatego myślałem o czymś żeby jeszcze bardziej było widoczne chociaż nie wiem czy te wino potrzebne bo na tym co mam jest na prawdę dobrze i może wystarczy pociągnąć samego Testa Enan dłużej??
Ostatnio brałem winno 50mg i prop 100mg co 2 dni.
Jak sądzicie przedłużać cykl?? jeżeli tak to o ile?? brać tak samo dawki jak ostatnio?? A może jak wspomnialem pozostać przy samym teścu Enan
Próby wątrobowe robilem 20.07 i były katastrofalne na max 50 miałem 185 pomimo iż brałem Ursofalk czy teraz wspomagać się Heparagenem?? Bo nie chce się nabawic żółtaczki albo jakiegoś innego ciulstwa.
Za 2 tyg znów zrobię badania i zobaczymy co wyjdzie.
Użytkownik Bombelek82 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie próby to nie katastrofa. To był alat?
Tamox się bierze po 40-60mg do ustania objawów, później po 10mg wystarczy.
Czy przedłużyć cykl to już od Ciebie zależy
hepe na regeneracje moższ wrzucić
Napisano Ponad rok temu
Skonczyłem cykl w piątek wtedy miałem ostatni strzał testa a Deki 2 tygodnie wczesniej teraz czas na odblok, jak wiecie mam HCG 2x5000iu nie wziąłem jeszcze ani jednego i zastanawiam się czy brać, przez cały cykl nie miałem żadnego problemu ze wzwodem ani z kurczeniem się jąder wręcz przeciwnie miałem i mam ogromny popęd seksualny, do clomida i tamoxa zostało mi 10dni brać HCG?? Jeżeli tak to w jakiej dawce żeby zdążyć wejść z Clomidem w odpowiednim czasie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Bombelek82 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-8 Meta 20mg dziennie
1-8 Enan 550mg co tydzień
1-8 Deka 550mg co tydzień
9-12 Deka 250mg co tydzień
9-14 Enan 250mg co tydzień
Potem został przedłużony cykl
Od 13 tygodnia 10ml Deki od 15tygodnia dodatowo 10ml Susty ale delikatnie 1ml na tydzień obu produktów i Deka skończona 2 tyg przed Sustą czyli teraz w piątek będzie 4 tygodnie przerwy od Deki i 2 tygodnie przerwy od Susty i mam wejść w Cloma i Tamox ale nie bralem w ogóle HCG chociaż go mam tylko nie wiem czy jest to mega konieczne a jeśli tak to co teraz
Napisano Ponad rok temu
Ten cykl to jakaś taka kombinacja.
Trochę głupio robisz że Hcg nie bijesz.
Wg mnie z cyklu lepiej wychodzić z krótkich estrów np prop.
Badań żadnych nie robisz?
Napisano Ponad rok temu
Nie, cykl miał być tylko Meta, Enan i Deka ale z powodu że chciałem troszkę przedłużyć a nie było Enana to wziąłem Suste.
Miałem brać HCH ale jak pisalem wczesniej urlop mi to trochę zmienił a w dodatku nie umialem dostać strzykawki insuliniwej z wymienna igłą (1 do nabierania a druga do iniekcji) i tym sposobem minęły 2 tygodnie kiedy miałem brać HCG a nie wziąłem tylko kwestia taka czy w ogóle brać?? Na poprzednim cyklu bralem ale teraz nie wiem co robić nic się nie skurczyło przez cały cykl a w dodatku ogromny popęd seksualny mam, brać te HCG czy odpuścić już i wejść tylko w Cloma i Tamoxa?? Bo z tego co wiem i jak miałem ostatnio to jest dany okres wyznaczony na HCG żeby się zmieścić zanim się zacznie brać Clomid więc jak sądzicie??
Napisano Ponad rok temu
Czy Ty napewno biles deke? Bo ona raczej blokuje jak cholera.
Bierzesz się za cykl a nie masz wszystkich sprzętów.
A cykl też taki jakiś no...
Bijesz testa i dd po 550 tygodniowo, później schodzisz z dawkami o połowę gdzie tu sens.
Ciekaw jestem jak u Ciebie wyniki badań e2 i prl?
Bo jak wyniki zajebane to odblok może nie wyjść.
Napisano Ponad rok temu
Tak zmniejszylem pod koniec, sens byl taki żeby nie było za dużego zejścia np z poziomu 550 do zera.
Myślę że chyba już nie ma sensu brać HCG.
sprzęt miałem lecz jak pisalem z powodu urlopu zapomniałem wziąć ze sobą a w aptece nie mieli dlatego taki problem powstał z tym HCG
Napisano Ponad rok temu
Kolego Hcg można bić domiesniowo jak i podskórnie, także no, nie pitol że w aptece lub ze sobą nie zabrałeś igieł i strzykawek.
Nie wiem czy jest ważne czy schodzisz z 550, 250 czy 1000 bo i tak musisz chyba wrócić do swoich "ustawień fabrycznych"
To jest przykład!
Prosty przykład bijesz 100mg propa co dwa dni odblok robisz po trzech dniach. A bijąc 200 propa co dwa dni odblok robisz później? Bo co bo później do siebie wracasz?
Zmniejszając dd i testa nabawiłeś się pewnie Zastoju ot tyle.