Siemanko. Szukam porady odnośnie jakiegoś dobrego połączenia supli. Trenuje " na sucho" od ponad pół roku. Więc pomyślałem, że warto było by wprowadzić jakieś suplementy. Tylko teraz pytanie jakie i jak je łączyć ze sobą... ? Gdzieś tam w siłowni obiło mi się o uszy, że dobrym połączeniem jest kreatyna oraz białko. Ale jak białko to chyba jakieś witaminy do tego?? Z góry dzięki za odpowiedz.
Połączenie supli
Napisano Ponad rok temu
Witamiy i kretyne jak najbardziej polecam. Białko dla uzupelnienia diety
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę możesz stosować około treningowo po 1 g na 10kg masy ciała.
Białko dajesz po treningu z jakimiś węglowodanami, i tam gdzie brakuje Ci go w diecie.
Witaminy najczęściej rano po posiłku
Napisano Ponad rok temu
BCAA + Kreatyna
Idealne połączenie
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy układają suplementację od kreatyny,zamiast zacząć od podstaw.Dobre witaminy,omega 3,lecytyna,D3,bez tego później są zdziwienie-"czemu się rozchorowałem podczas cyklu?" Kreatyna pozwala nam robić cięższe treningi,ale i potrzebujesz więcej substratów,czy to makro czy mikro.Bcaa dobre,ale jak się jest na masie to zbyteczne.Zwykłe creapure,jakiś mimiker insuliny jak mamy tendencję do zalewania,q10,omega 3,D3,multiwitamina i można jechać.
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Np.Diabeto Strong,organizm lepiej wykorzystuje węglowodany(więcej idzie w glikogen) i mniej się ich przyswaja.