JAK UŁOŻYC CYKL NA PROHORMONACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli chcesz zrob ic dobre miecho to nie na massdrolu tylko trenadrolu powinines pojechac np albo jeszcze lepiej na H drolu na poczatek. Tym bardziej ze chcesz sie fatu [pozbyc a massdrol cie troche uleje jak juz, wiec nyndza bedzie z twoich zamiarów.Cześc wszystkim , jestem tu nowy i mam pytanie do ludzi co mieli doczynienia z prochormonami.Mam zamiar zrobic cykl na massdrol-avar-clomed-hyperdrine fat burner.Plus animal pack , aminokwasy (BCAA system), peptyd glutaminy , białko (nitroprogen) w ostatni tydz.massdrola kreatyne no i na osłonke esseliv-forte.Mniej wiecej wiem jak to poskladac ale chciałbym poradzic sie ludzi co są pewni co z tym zrobic i czy to bedzie dopre połaczenie .Mój cel to złapac troche dobrego mięsa i spalic reszte fatu.Mam 34 lata klatka 110cm piceps 40cm waga 78 kg.Moj starz to 18 miesiecy trzy razy w tygodniu przed tym cwiczyłem ale nie systematycznie.Mam kilka cykli za soba kreatyna ,hmb, noi 8 miechów temu na massdrolu ale bylem niedoimformowany i to zkopałem.Czekam na wasze opinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
radzisz trenadrol zamiast massdrolu ok, a co z resztą?
standardowy cykl na PH:
-Bialko
-verdin, hepatil
-Livier detox i regen
-Adam (dla przykladu)
-kwasy omega
-bcaa
-Nevedex (Arremadext)
- przy trenadrolu moze byc potrzeby clomid
- dobra kreta np. Shock+Storm (ale smaki sa do dupy)
To jest standard, w twoim wypadku bedzie jeszcze spalacz dodany ale zamiast tego ja polaczylbym Trenadrol z h drolem np ale nie przy twoim stażu z PH. Duzo masz tego fatu?? Moze wystarcza tylko aeroby??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PH jakie posiadam to: P-PLEX firmy COMPETITIVE EDGE LABS (jest to klon phera plexa)
EPI firmy CHAPARRAL LABS
dawkowanie p-plex 20/20/30/20
epi 20/30/30/20
i tu jeszcze pytanko epi wlaczyc w 2 tygodniu cyklu czy w 3 tygodniu jak myslicie???
co do dawkowania uwazacie za rosadne? jest to moja pierwsza stycznosc z PH takze prosze o poprawki w razie Wu:)
Suplementy pomocniczne:
Animal Pak i Animal Flex - biore to juz od 2 tygodni
oczywiscie bialko oraz bialko na noc 12h, Bcca X plode Olimp, aminokwasy universala, ZMA universala i dodam jeszcze do tego cynk
to jest w trakcie trwania cyklu, jezeli jeszcze do tego cos dodac czekam na podpowiedzi:)
Suplementy po zakonczeniu cyklu;
bialko no to standart, Torrent universlala, sizeon i superpump250 od Gaspariego do tego magnez
na ODBLOK: posiadam Novedex XT od gaspariego dodam jeszcze ZMA i moze jakiegos tribolusa dodam albo IsoStak universala
jak sadzicie na odblok wystarczy??
pytanie jeszcze mam jezeli chodzi o regenerator watroby posiadam livera detoxiliver i regenerator stosowaqc go po zakonczeniu cyklu czy w czasie bo za bardzo nie jestem pewny??????????? i to samo puyanie z oslonkami na zoladek???? (posiadam Lacidofil)
podsumowanie:)
cos o mnie
silka 4 razy w tygodniu w weekend basen tenis itp
wiek 26
staz 22 miesiace wczesniej byla duuuuuuuza przerwa
waga 98kg ( z nabraniem masy zadnego problemu, zaznacze ze dieta jest odpowiednia)
wzrost 198cm
głowny cel jak narazie to siła:))))))) pozniej bedziemy pracowac na rzezba:)
klatka ławka płaska 110kg
klatka na szmicie glową dol 125kg
prosze o ocene tego cyklu i ewentualnie jakies porady pozdro
0