JAK UŁOŻYC CYKL NA PROHORMONACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'razu75', dnia 10 Kwie 2010 - 17:07, napisał:
jezeli chcesz zrob ic dobre miecho to nie na massdrolu tylko trenadrolu powinines pojechac np albo jeszcze lepiej na H drolu na poczatek. Tym bardziej ze chcesz sie fatu [pozbyc a massdrol cie troche uleje jak juz, wiec nyndza bedzie z twoich zamiarów.Cześc wszystkim , jestem tu nowy i mam pytanie do ludzi co mieli doczynienia z prochormonami.Mam zamiar zrobic cykl na massdrol-avar-clomed-hyperdrine fat burner.Plus animal pack , aminokwasy (BCAA system), peptyd glutaminy , białko (nitroprogen) w ostatni tydz.massdrola kreatyne no i na osłonke esseliv-forte.Mniej wiecej wiem jak to poskladac ale chciałbym poradzic sie ludzi co są pewni co z tym zrobic i czy to bedzie dopre połaczenie .Mój cel to złapac troche dobrego mięsa i spalic reszte fatu.Mam 34 lata klatka 110cm piceps 40cm waga 78 kg.Moj starz to 18 miesiecy trzy razy w tygodniu przed tym cwiczyłem ale nie systematycznie.Mam kilka cykli za soba kreatyna ,hmb, noi 8 miechów temu na massdrolu ale bylem niedoimformowany i to zkopałem.Czekam na wasze opinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'razu75', dnia 10 Kwie 2010 - 18:09, napisał:
radzisz trenadrol zamiast massdrolu ok, a co z resztą?
standardowy cykl na PH:
-Bialko
-verdin, hepatil
-Livier detox i regen
-Adam (dla przykladu)
-kwasy omega
-bcaa
-Nevedex (Arremadext)
- przy trenadrolu moze byc potrzeby clomid
- dobra kreta np. Shock+Storm (ale smaki sa do dupy)
To jest standard, w twoim wypadku bedzie jeszcze spalacz dodany ale zamiast tego ja polaczylbym Trenadrol z h drolem np ale nie przy twoim stażu z PH. Duzo masz tego fatu?? Moze wystarcza tylko aeroby??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PH jakie posiadam to: P-PLEX firmy COMPETITIVE EDGE LABS (jest to klon phera plexa)
EPI firmy CHAPARRAL LABS
dawkowanie p-plex 20/20/30/20
epi 20/30/30/20
i tu jeszcze pytanko epi wlaczyc w 2 tygodniu cyklu czy w 3 tygodniu jak myslicie???
co do dawkowania uwazacie za rosadne? jest to moja pierwsza stycznosc z PH takze prosze o poprawki w razie Wu:)
Suplementy pomocniczne:
Animal Pak i Animal Flex - biore to juz od 2 tygodni
oczywiscie bialko oraz bialko na noc 12h, Bcca X plode Olimp, aminokwasy universala, ZMA universala i dodam jeszcze do tego cynk
to jest w trakcie trwania cyklu, jezeli jeszcze do tego cos dodac czekam na podpowiedzi:)
Suplementy po zakonczeniu cyklu;
bialko no to standart, Torrent universlala, sizeon i superpump250 od Gaspariego do tego magnez
na ODBLOK: posiadam Novedex XT od gaspariego dodam jeszcze ZMA i moze jakiegos tribolusa dodam albo IsoStak universala
jak sadzicie na odblok wystarczy??
pytanie jeszcze mam jezeli chodzi o regenerator watroby posiadam livera detoxiliver i regenerator stosowaqc go po zakonczeniu cyklu czy w czasie bo za bardzo nie jestem pewny??????????? i to samo puyanie z oslonkami na zoladek???? (posiadam Lacidofil)
podsumowanie:)
cos o mnie
silka 4 razy w tygodniu w weekend basen tenis itp
wiek 26
staz 22 miesiace wczesniej byla duuuuuuuza przerwa
waga 98kg ( z nabraniem masy zadnego problemu, zaznacze ze dieta jest odpowiednia)
wzrost 198cm
głowny cel jak narazie to siła:))))))) pozniej bedziemy pracowac na rzezba:)
klatka ławka płaska 110kg
klatka na szmicie glową dol 125kg
prosze o ocene tego cyklu i ewentualnie jakies porady pozdro
0