Witam.Mam 192 cm.wzrostu i 120kg.wagi i 33 lat każdy mi mówi że przy moim wzroście to nie dużo ale ja wiem swoje.Stram sie ćwiczyć zawsze kiedy mam tylko możliwość przeważnie jest to tylko pare ćwiczeń na atlasie i do tego kilka z hantlami plus ławka.Chciałbym dowiedzieć sie jak można zżucić pare kilo a przytym zbudować mięśnie?No bo mase już mam ;-)Pozdrawiam Tomek
mniejsza waga
Napisano Ponad rok temu
Wpierw musisz spalić tłuszcz dopiero potem w procesie masowania z głową budujemy mięśnie. Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i trening w postaci 3 dniowego programu FBW. Masz jakieś wolne ciężary do tej ławki typu sztanga i hantle? Sam atlas niestety jest mało funkcjonalny o ogranicza trening do poziomu prawie zerowego.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wpierw musisz spalić tłuszcz dopiero potem w procesie masowania z głową budujemy mięśnie. Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i trening w postaci 3 dniowego programu FBW. Masz jakieś wolne ciężary do tej ławki typu sztanga i hantle? Sam atlas niestety jest mało funkcjonalny o ogranicza trening do poziomu prawie zerowego.
maw wolne ciężary pare mies.temu było juz dobrze bo zszedłem do 110kg.i było już dobrze ale później zmiana pracy od rana do wieczora robota i nie było czasu na ćwiczenia a co dopiero na rególarne posiłki.A zaczełem trening z P90X i byłem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
P90X to bujanie zadkiem dla kobiet które nie chcą być FIT tylko mieć wątłe szczupłe ciało. Tym systemem nie wyrobisz nic.
Trening FBW 3x w tygodniu na wolnych ciężarach + 2/3x w tygodniu trening cardio bo tabata przy tej wadze byłaby ryzykowna....
Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym
Ogrom silnej woli i samozaparcia i po kilku miesiącach wyglądasz jak chcesz
Zapraszam również do założenia u nas dziennika treningowego prowadząc dziennik szybciej będziesz notował postepy.
Mateusz Pawlak