Ważyć i liczyć kalorie i makrosy przed obróbką cieplną czy po? Chodzi mi np. o kurczaka. W dzienniku żywieniowym wpisywać sobie przed czy po smażeniu/gotowaniu kuraka. To zapewne ma znaczenie, kaloryczność się różni?
Obróbka cieplna.
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Obróbka G10 |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||
Obróbka metali w praktyce |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Obróbka stali D2 - czy dam radę we własnym zakresie? |
MAGIA STALI |
|
|
||
obróbka laserem |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||
Obróbka NC11LV |
MASTERS Of STEEL |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
posiłek potreningowy
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Witam
- Ponad rok temu
-
dieta
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase dla zapasnika
- Ponad rok temu
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Dieta dla piętnastolatka
- Ponad rok temu
-
Jedzenie
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Redukcja
- Ponad rok temu