Ważyć i liczyć kalorie i makrosy przed obróbką cieplną czy po? Chodzi mi np. o kurczaka. W dzienniku żywieniowym wpisywać sobie przed czy po smażeniu/gotowaniu kuraka. To zapewne ma znaczenie, kaloryczność się różni?
Obróbka cieplna.
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
obróbka cieplna |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||
Obrobka tytanu |
MAGIA STALI |
|
|
||
Obróbka stali D2 - czy dam radę we własnym zakresie? |
MAGIA STALI |
|
|
||
Obróbka metali w praktyce |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Obróbka tytanu. |
MASTERS Of STEEL |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
posiłek potreningowy- Ponad rok temu
-
Dieta- Ponad rok temu
-
Witam- Ponad rok temu
-
dieta- Ponad rok temu
-
Dieta na mase dla zapasnika- Ponad rok temu
-
Witam- Ponad rok temu
-
Dieta dla piętnastolatka- Ponad rok temu
-
Jedzenie- Ponad rok temu
-
Dieta- Ponad rok temu
-
Redukcja- Ponad rok temu




Ponad rok temu
