Skocz do zawartości


Zdjęcie

Obróbka cieplna.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

mil4n0
  • Pytanie
  • 1 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Obróbka cieplna.

Ważyć i liczyć kalorie i makrosy przed obróbką cieplną czy po? Chodzi mi np. o kurczaka. W dzienniku żywieniowym wpisywać sobie przed czy po smażeniu/gotowaniu kuraka. To zapewne ma znaczenie, kaloryczność się różni?


  • 0

Mateusz95
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 1958 postów
  • Pomógł: 38
181
Bardzo Dobra
  • Lokalizacja:Podkarpacie.
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Sport !
  • Staż [miesiące]:od września 2013r.
  • Wzrost [cm]:180

Napisano Ponad rok temu

Re: Obróbka cieplna.

Wszystkie produkty ważysz przed obróbką termiczną :D


  • 0



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024