Witam na starcie jestem nowy na forum mam na imię Dawid, chodziłem 2 miesiące na siłownie dopóki nie urwały się fundusze, prawdopodobnie wrócą od lutego więc będzie można korzystać z jakiegoś lepszego sprzętu ale narazie tyle co mam w domu no to tradycyjnie, ciężarki, drążek.
Chcę zaznaczyć ,że zależy mi w ch** na wyrobieniu mięśni brzucha aby w koncu mieć ten kaloryfer (który próbuje śmignąć od 2 miesięcy)
Więc zależy mi na wyrobieniu kaloryfera nie tricepsów i bicepsów, nie jestem obeznany, więc czekam na wszelkie krytyki czy informacje.
- Wzrost : 178cm
- Waga 60,6 kg
- Waga planowana nwm czy jest potrzebne podwyższenie wagi.
- Staż treningowy : trenowałem 2 miesiące na siłowni jakiś efekt czuć jak sie dotknie ,że te mięśnie gdzieś tam są.
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia? : mogę robić nawet 7 jak będzie taka potrzeba ale narazie nwm bo zaczynam ;/
- Rodzaj Twoich treningów : właśnie szukam pomocy w ułożeniu.
- Intensywność Twoich treningów : zależy tylko i wyłącznie od tego co mi będziecie zalecać i czy to się będzie sprawdzać.
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia? : raczej przyskoczyłem z wagą od 50 do 60kg w 3 miesiące (jadłem jak szalony ponieważ 50kg w wieku 16 lat i wzroście prawie 1,80 coś było nie tak)
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?) : Nie stosuje suplementów ale jak będzie potrzeba nabrać jeszcze masy czy coś jestem w stanie zainwestować jeśli to tylko pomoże.
- Kontuzje/Urazy : Brak jakichkowiel urazów czy kontuzji.
Dotarłem na to forum z myślą ,że ktokolwiek będzie w stanie pomóc poświęcić to 20/30 minut swojego życia pomyśleć nad tym jakie ćwiczenia mógłbym wykonywać, ułożyć dla mnie jakiś plan treningowy, możliwe skontantowanie na fb, czy skypie potrzebuje po prostu pomocy w ułożeniu planu treningowego no i diety jeśli to będzie potrzebne.
Dziękuje za uwagę i z góry naprawde dziękuje, czytałem dużo tematów na forum związanych z brzuchem no ale jednak założyć własny temat żeby wszyscy mogli zwrócić uwage na Ciebie to więcej osób postara się pomóc, jakieś pytania, czegoś nie dopisałem coś jeszcze jest istotne proszę pisać
Jeśli potrzeba jakiegoś kontaktu a ktoś zdecydował by się pomóc indywidualnie też podam kontakt.
Czekam na pomoc i wierzę w was!