Fotki i Linki
Napisano Ponad rok temu
hardkorowe to jest 1:30. wszystko bym pozrywal... i eh, dobrze, ze mi tym filimkiem przypomnieliscie. codziennie na silce musze po treningu popracowac nad 2:40.
Napisano Ponad rok temu
Tylko tytuł idiotyczny, bo siłownia całkiem konkretna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciezar ciala. na poczatku ich waza. no i nie widzisz po sztandze? ;-)Nie mam dźwięku. Jaki ciężar dźwigali?
Napisano Ponad rok temu
mogliby w sumie dać krossfitersa jeszcze do tego
Napisano Ponad rok temu
Dwuboista wygrał. Robił te przysiady głębiej i do pełnego wyprostu, natomiast trójboista ledwo dochodził do równoległej do ziemi pozycji ud i nie prostował się do końca, przez co miał mniejszy zakres ruchu. A poza tym to oczywiście pic na wodę, bo nikt właśnie głębokości i wyprostu nie mierzył, a ponadto wydaje mi się, że nie można tak po prostu w stosunku 1:1 ciężaru do wagi ciała spodziewać się tych samych wyników. Może przy niższych wagach, ale już 120 kg trudniej podnieść, niż 60 kg, ważąc tyle samo, co ciężar.spodziewalem sie, ze dwuboista wygra, bo mial najprawdopodobniej najmniejsze %RM; wiecej sie spodziewalem po strongmanie, bo niby pracuja ogolnie na wiekszej wytrzymalosci niz trojboista, ale moze waga go zgubila. no a kulturysta... nie umie uciekac z pod sztangi ;-)
Napisano Ponad rok temu
Każdy grubas Ci to powie...
a ponadto wydaje mi się, że nie można tak po prostu w stosunku 1:1 ciężaru do wagi ciała spodziewać się tych samych wyników. Może przy niższych wagach, ale już 120 kg trudniej podnieść, niż 60 kg, ważąc tyle samo, co ciężar.
P.S. Chciałbym tak ładnie siady robić jak ten dwuboista.
Napisano Ponad rok temu
Case in point, strongman do szczuplutkich nie nleżał. Poza tym siła nie rośnie liniowo wraz z masą. Osoby ważące 50kg i 100kg o podobnym stopniu wytrenowania raczej nie podciągną się tyle samo razy.Każdy grubas Ci to powie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]