bombka olimp
Napisano Ponad rok temu
kreatyna plus glutarol plus hmb plus tauryna !
firma olimp ,
pytanko czy uwarzcie ze dołożyć białko (gainer)?
co sadzicie o używaniu soku winogronowego ?
czekam i liczę na frekwencje!
wiedza buduje ! pozdro
Napisano Ponad rok temu
w trakcie tych 6 lat w połowie cykl na metce plus kreatyna i l-karnityna , około rok przerwy z powodu rodzinnych i teraz powrót i na początek z racji ogromnych zakwasów kreatyna i bcca delikatnie a teraz te combo mam zamiar potem za jakiś okres (do około roku ) myślę o jednym z cyklów które opisał mac !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale teraz bo na długi okres wypadłem z tematów są rożne tez widzę dobre rozwiązania , może jeszcze jakaś
dobra rada są na wagę złota jak wiedza !
a co do gainera ok ile razy zienie polecasz?
Napisano Ponad rok temu
leży około 3 tygodni , wiec w tym momencie mam jeszcze kasę i mogę coś dokupić , jeżeli proponujesz mi dokupienie sumpl , to podaj ich nazwy dokładne i rozpisz mniej więcej cykl przyjmowania ( ilości , kolejność )chodzi mi o to zebyym był pewny swojego postępowania a ciekawość mnie zajda , jak inni sobie układają cykle !
sorry nie dodem ci ze cel to osiągnięcie dobrej budowy !
Napisano Ponad rok temu
SPRÓBUJMY ZAMKNĄĆ TEN TEMAT JAKIMŚ ODPOWIEDZIAMI!
czekam pozdro
Napisano Ponad rok temu
hehhe brawa dla Ciebie, zaczynasz już używać polskich ogonków i piszesz w miarę poprawniePrzy takiej wadze, obwodzie pasa daj spokój sobie z tym gainerem. To jest odzywka dla ludzi z dobra przemiana materii, dla tych którzy , nie maja czasu porządnie zjeść i dla tych tez co uzupełniają dietę, ale stosowania głownie dla zrobienia masy mięśniowej nie ważne jakiej. Niestety po niej urośnie Ci nie tylko łapa, ale i brzuch, a nawet przede wszystkim brzuch i dam głowę za słuszność tej teorii. Zapytaj chłopaków jeszcze o cykl na odżywkach , którzy się porządnie na tym znają, ale jedno Ci mogę zagwarantować, ze biorąc gainera dorobisz się kilku cm w pasie wiec pomin sugestie z gainerem To odzywka dla tych co w żaden sposób nie mogą przybrać na masie i chcą przytyć nie ważne jak. Ci ,którzy dodatkowo trenują jakieś sporty , sztuki walki, spala to prędzej czy później. Im gainer krzywdy nie wyrządzi a nawet pomoze, ale polecanie go odoba , z wolną przemiana materii, które pewnie nie zajmują się dodatkowymi sportami , w których duzą wagę kładzie eis na ruch , tempo, kondycje to jest po prostu nieprofesjonalne.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.