Co do marek to jak tu koledzy wspomnieli, oprócz premium wprowadź też ekonomiczne bo nie każdy jest maniakiem, można wyprasować żelazkiem zarówno za 200 jak i za 600 złotych z tym samym skutkiem tylko bez ,,bajerów".
Sabre dla mnie jest obecnie najsensowniejszym wyborem (+Walther ale to to samo, zabawa w etykietki) jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny no i wybór. Oprócz tego z ,,dobrego standardu" to Hi-Maxy z HPE i.... Foxy wycofane, pozostał drogi Green przegrywający ostrością z Foxem oraz słabiutka pianka 5% OC. Pomijając wynalazki typu ARM oraz Predator bo samoobrona nie może działać na zasadzie rosyjskiej ruletki, nóż się uda a nóż nie. Oczywiście pominę tutaj bazarowe badziewie itp.
Każdy ma inne zapotrzebowania i gusta. Mi np Twist-Lock problemu nie przysparza. Pojemność jest nawet ciut większa niż w MK4, substancja lepiej się klei, większy rozbryzg (w Foam Magnum SR). Jako, że gazu używam głównie w zamkniętym pomieszczeniu (nocny autobus

Więc drogi Kolego Cizzia jak dla mnie widziałbym dobrą (mocniejszą niż Sabre) piankę lub prawdziwy żel w dużej pojemności (kieszonkowej tj tak ok 4oz), UDAP z Foggerów nie ma sobie równych no i GAŚNICZKI czyli moje ulubione miotacze. Przerabialiśmy tutaj dyszę CrowdControl bodajże BodyGuarda LE-10 i mi się to bardzo podoba. Tak czy siak porządna gaśnica myślę że być powinna. A marzeniem byłby UDAP normalnych rozmiarów

Więc dopinguję i myślę, że sklep wystartuje z solidnym asortymentem i będę mógł zmienić Sabre na coś lepszego.