Cizzia mam do ciebie prośbę jak uruchomisz sklep startuj w przetargach na gaz dla poczty polskiej bo te co dają to są porównywalnej mocy co woda z mydłem a oto i one.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
do tej pory Pocztę obsługiwały dziadki z Arku , BOR zresztą też , ale już Policje ogarnia HPE , ja mam trochę inna wizję i celuje w inne rynki , choć bez współpracy z odbiorcami hurtowymi zapewne się nie obejdzie jeśli mówimy o jakimkolwiek rozsądnym zysku , zresztą mam pełną świadomość iż w początkowej fazie rozwoju przy dzisiejszej wiedzy w społeczeństwie nie da rajda zarobić na odbiorcy indywidualnym - wycofać wkład własny pewnie tak , jednak jak pisałem ja się nie mam zamiaru bawić w zarabianie - TYLKO ZARABIAĆ ! a że innych szlag trafi cóż ... chcieliście kapitalizm to go macie HE HE HE
PISAĆ MI TU KOLEDZY I KOLEŻNAKI CO BY KTOŚ CHCIAŁ - interesuje mnie Wasza opinia na temat pojemności , rodzaju środka , ceny którą chcecie zapłacić - ( choć w tym wypadku jedno mogę obiecać TANIO NIE BĘDZIE - ale za to na najwyższym poziomie i bez najmniejszej ściemy ) jednak ową niedogodność złagodzę różnymi rabatami , upustami i promocjami , co zapewne nawet skromniejszym w zasoby finansowe pozwoli się u mnie wyposażyć po zęby HE HE
i teraz tak - pamiętajcie że macie do czynienia z cizzią - człowiekiem otwartym na różne propozycje , działającym nieszablonowo i doskonale rozumiejącym Wasze potrzeby bo sam na tym wyrosłem , zawsze można do mnie napisać , próbować negocjować , składać oferty - najwyżej powiem grzecznie NIE - ale zawsze odpowiem możliwie najszybciej i bez niepotrzebnej zwłoki czy owijania w bawełnę , chyba że leżę gdzieś na Karaibach wtedy mam wszystko w nosie , jednak gdy dojdzie do konkretów - to nawet wtedy kontakt ze mną czy moim zespołem będzie nieprzerwany - w końcu biznes to biznes , a ja szanuje wszystkich którzy do mnie piszą , wystarczy poczytać opinie z 8 lat ... 150 % pozytywów - nie chwaląc się oczywiście
cizzia
ps. a Ty Posirku ponieważ ująłeś mnie swoją wiedzą w zakresie znajomości i wiedzy zawartej na Vortalu w naszym skromnym wątku, dotyczącej skąd wywodzi się nazwa domeny pod którą będzie stał sklep masz u mnie SUPER SPECJALNE WARUNKI na zakupy i to dożywotnio , bo na palcach jednej ręki zapewne bym zliczył osoby które potrafiły by odpowiedzieć na to pytanie - choć np. Mr. Twinkle będzie wiedział jak tylko wyjawię ową tajemnicę , zresztą on też jak i wszyscy którzy jesteście z nami na Vortalu przez te wszystkie lata - ZOSTANIECIE DOPIESZCZENI bo jak tu nie docenić takiej pasji i zaangażowania - pamiętajcie o tym !