Panowie
powiem tak , wiodących marek jest na świecie wiele i nieskromnie nadmienię że znam prawie wszystkie

- jeśli nie wszystkie - w samych stanach jest ich ze 20 które według mnie warto wziąć pod uwagę ( znaczy mają MOOC ) tyle że u nas w kraju to rynek dziewiczy i nad tym będę pracował - jednak w sposób dotąd nieznany konkurencji.
pytacie dlaczego 10 marek ... chhhmmm a znacie jakiś sklep w tym kraju co się może poszczycić takim wyborem ? - bo ja nie znam a lubię się wyróżniać na tle konkurencji , dalej chciałbym dotrzeć do wszystkich warstw społecznych a nie jedynie ELITY
teraz słówko o dniu dzisiejszym , miałem przyjemność znów poznać jednego z naszych czytelników w realu - TO BYŁA DLA MNIE PRAWDZIWA PRZYJEMNOŚĆ - poruszyliśmy wiele tematów , może nawet nazbyt wiele jak na pierwszy raz jednak pozwoliło to na stworzenie pewnej wizji przyszłości która jeśli uda się ją przekuć w rzeczywistość zapowiada wiele zmian dla nas i nie tylko - z dniem dzisiejszym ogłaszam również z mojej strony ciszę przedwyborczą

a sam zabieram się do zdwojonej pracy na przyszłym zbożnym dziełem ( MEGAsklepem ) które jest bliżej o kolejny krok ...
jako solidny gazownik postanowiłem również przedstawić w realu działanie UDAP whf w wersji magnum i to był troszkę średni pomysł bo pogoda dziś wietrzna i kapinę na mnie zwiało ... i teraz tak , dostałem jakimś ochłapem rozwianej mgły ( byłem koziro i pomyślałem sobie że w końcu nie pierwszy raz mam z gazem do czynienia ) oczywiście oczy to mi wyłączyło NATYCHMIST , szczęście że się nie za inhalowałem , zatem uroniwszy łezkę i to nie jedną ( na szczęście nie tarłem ) odczekawszy trochę opanowałem sytuację , jednak ilość była minimalna , ale ale właśnie mija jakieś 2 godzinki od naszego testu a mnie cała szyja i twarz pali raz mniej raz bardziej a nasilenie owego palenia następuje po np. wystąpieniu potu , dalej wszelkie próby zalizania ust kończą się również solidnym pieczeniem w gębie - umył bym dzioba gdyby nie to że się boję konsekwencji HE HE HE jednak chcąc nie chcąc zaraz się muszę zmusić do tej czynności jednak już wiem że znów będę musiał trochę pocierpieć - bo nie mam nic dedykowanego na bazie do dekontaminacji - eeeech
czekam na wasze życzenia , które zostaną przekute w słowa w naszym wątku - co się komu marzy
cizzia