Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dupa a nie podróbka. Sklep może ma co nieco za uszami jeśli chodzi o ważność francuskich CS ale nie popadajmy w skrajności.Ale tagrze tym że to może być podróbka tak jak z pewnymi innymi gazami.
Fotka ze strony sklepu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też poluję na cone i dlatego w poniedziałek dzwonię do tych z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz może innych importerów, może gdzieś sprowadzą.Stachu to fakt że czytając wiele na temat Sabre red sam mam dwie sztuki które wypsikałem dla testów to nie wiem czemu ale mam zaufanie do tej marki w przeciwieństwie do innych tylko najgorsze jest to że w polsce nie ma w ofercie sabre red który by mnie usatysfakcjonował czyli np taki mk 3.5 cone
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale to przeważnie z winy człowieka (złe złożenia lu inne błędy) a nie z winy sprzętu jak ma to miejsce z tymi gazami.Spadochrony tez się czasem nie otwierają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cop-top? Strumień od Foxa ładnie psika, były na forum zamieszczane filmiki. Oni w mojej opinii robią najlepszy stream, ładnie pokrywa i łatwiej trafić niż odpowiednikiem od Sabre.A nie wiecie jak wyglada sprawa z zasiegiem Fox Labs stozek ale ten z waska dysza??Bo mam foxa z hotspraya ale ma waska dysze i nie ma fliptopa.Taki dziwny fox
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam sobie więc odpowiedziałeś, musieli naklejki pomylić.Ale to jest rzekomo Fox Stozek bo to CONE tylko mnie dziwi bardzo waska dysza bo jest taka jak w strumieniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg. producenta:
- zasięg stream max 4,5 m
- zasięg cone max 3,6 m
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..